Slučaj 'Kasumović' traži odgovor: "Parlament mora ukinuti praksu otkupa slobode za predatore djece"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zašto

sud, tužilaštvo štite pedofila

Ja1

Miokovicu, ne samo za pedofile, nego za sva djela, nema otkupa zatvorske kazne. Kakav otkup zatvorske kazne, znaci ubijes covjeka i mjesecar te izvuce na godinu dana i onda platis i super. Isto i za ovaj kriminal, kriminalci dobijaju po godinu i otkupljuju zatvor, pa gdje to ima osim u americi?

strasno da njegove kolege to nisu

primjetili njih isto treba osiditi za sutnju ako sutis isti se

herceg bosanac

serija ugasila a učesnici ovog realitija na birou... alkohol, seks. erotika, mutljavine... to vam je bio humor bosanski pljuc

Ne znam baš za Ameriku

Miokovicu, ne samo za pedofile, nego za sva djela, nema otkupa zatvorske kazne. Kakav otkup zatvorske kazne, znaci ubijes covjeka i mjesecar te izvuce na godinu dana i onda platis i super. Isto i za ovaj kriminal, kriminalci dobijaju po godinu i otkupljuju zatvor, pa gdje to ima osim u americi? ka Ja1

Shan MS

TREBA MU ZABRANITI ULAZAK U BOSNU.ON JE SANĐAKLIJA PA NEKA TAMO GLUMI.

Korupcija

sud, tužilaštvo štite pedofila ka Zašto Sve se može otkupiti i kupiti, ne samo kazna.

Ne samo ...

... za njih, i za kriminalce, pogotovo povratnike u zlocin!! Pa smijesno je sta Sud radi, to ne moze biti ozbiljna institucija!!

Osnovna ljudska prava

Mi imamo ministra za ljudska prava i Ombdusmene. Očekujem da će iznijeti svoje stavove, pogotovo ministar. Svi osuđeni nisu isti pred zakonom a to je nedopustivo i nelegalno. Oni koji su dobrog imovinskog stanja su na slobodi a građani slabog imovinskog stanja robijaju, za ista kriminalna djela! To se nikada nije smjelo niti moglo omogućiti. Ko je predložio ovakvo rješenje i ko ga je odobrio i usvojio? Kada? Što rade ministri koji ovo nisu smjeli dozvoliti? Treba pitati Ombdusmene.

Guest

Ja jako volim da qaram istocno orijentirane herke jer se tako brane drzavne granice i bratsvo jedinstvo!

Glumac Zike

Hoce li ga pajdo Hadzihafisbegovic osuditi ili podrzati?

chkone

A ja 2021 dobi 6 mjeseci zatvora za samar, i morao da odlezim nisam imao para da platim.

Gulliverus

Glumac je kažu i član čuvene Naše Stranke, kažu i da se o ovome već duže vremena govorkalo ali su krili sve, prave se ludi. To je ta transparentnost vrla.

drsa

Ko na svijetu moze zamislit da Sud i Tuzilastvo neke drzave moze zaradit 36500 neceg za silovanje djeteta ?? XD Pa bolji zakon imaju ona Amazonska plemena. Niko da spomene makroa odgovornog za ovu sramotu ?? Ko je taj sudija sto je ovako presudio ?? Ko su ljudi iz te nake komisije sto su odbili zalbu Tuzilastva za vecu kaznu ?? Kakva je ta zalba uopste bila ??

Buco

To je za istragu,ko je sudija u predmetu i zasto je izrekao neprimjereno blagu kaznu za pocinjeno djelo. Nimalo slucajno.

333

Cavalic, nas vrli libertarijanac i neznalica, trola na temu.

/ Najnovije