Slučaj Kasumović | Prlić:Osuđeni za bludničenje bit će upisani u registar, neće moći raditi s djecom

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suki

Draga Lana jesi ti ziva prespavala zimski san mars u tri lijepe

Smarate nas

Osmi tekst u zadnja 24 sata o Muameru. Zasto niste nista objavili 2021 godine kada je pocelo suđenje ? Ne tada ste sutili kao pi...Znali ste da se kazne mogu otkupiti do godinu dana jer je vec bilo slucajeva osuđenih za ratne zlocine koji su to uradili ?

saša

al moram ovo napisati, kako se žene povampire po Fb kad hoće, a neki dam žena djaba čovjeka ubi u po Sarajeva, ma ništa... ni glasa ni traga. ubi nas licemjerstvo

Osaka

Ja sam mislila da nema nastranih sandokana.

Guest

Ja nemogu vjerovat da je ovaj coek pedofil **** te pa pri zdravoj svejsti znas da ces sebe obiljeziti vjecno tim cinom??? Jel to zvanicno potvrdeno il je ovo jos rekla kazala!

U čemu je tvoj problem?

Ja nemogu vjerovat da je ovaj coek pedofil **** te pa pri zdravoj svejsti znas da ces sebe obiljeziti vjecno tim cinom??? Jel to zvanicno potvrdeno il je ovo jos rekla kazala! ka Guest

drsa

A taj Registar zasto je tajan ?? Koliko znam po Zapadu su ti bolesnici duzni obavjestit ljude, tamo gdje zive, ko su i sta su.. Zasto kod nas kriju te ljude ?? Da iskoriste informacije za neka druga krivicna dijela ?? Da ih neko moze brisat ili mijenjat ??

Guest

Problem je u tome da ni u Eritreji nebi dobio godinu dana koje mozes platiti novcem. Znaci nesto tu nestima!

Kada kriminal kroji zakone

Problem je u tome da ni u Eritreji nebi dobio godinu dana koje mozes platiti novcem. Znaci nesto tu nestima! ka Guest Štima štima ovima na vlasti

Užas

Pedofil je volonter već godinama u organizaciji koja brine o djeci sa spec potrebama. Članak je iz prošle godine.

Da sve je na internetu

Pedofil je volonter već godinama u organizaciji koja brine o djeci sa spec potrebama. Članak je iz prošle godine. ka Užas . Dovoljno da ga se uhapsi.

Direktor

Pedofil je i direktor festivala, pogodite kojeg.

Uhh

Pedofil je i direktor festivala, pogodite kojeg. ka Direktor Svuda je gdje su djeca i mladi

PEDERU, PEDERU, PEDERU, PEDERU, PEDERU,

*****U, *****U, *****U, *****U, *****U, *****U, *****U, *****U, *****U, *****U,

Nidje veze

Ovo nema nikakve veze s onom paradom duginih boja, jok. To ne podstice na ovakve nastranosti, a a. Pogotovo ne nekog ko se bavi umjetnoscu i napinje se iz petnih zila da se poistovjeti sa njihovim im vrijednostima. Jadni mi bez pameti, bez obraza, bez dostojanstva i bez orijentacije u vremenu i prostoru. Sutra da nam posalju eKakicu uz dobru reklamu vise bih nas od pola jelo je do veceri.

!!!

On radi sa malenima u susjednoj državi!

Bijelo Polje

Down sindrom, organizacija, volontira! Sve je na int.

Guest

Nista nafatati sad njega pa na Darivu pa mu ga dobro pristaviti da mu oci ispadnu

❓❓❓❓❓

Ovo nema nikakve veze s onom paradom duginih boja, jok. To ne podstice na ovakve nastranosti, a a. Pogotovo ne nekog ko se bavi umjetnoscu i napinje se iz petnih zila da se poistovjeti sa njihovim im vrijednostima. Jadni mi bez pameti, bez obraza, bez dostojanstva i bez orijentacije u vremenu i prostoru. Sutra da nam posalju eKakicu uz dobru reklamu vise bih nas od pola jelo je do veceri. ka Nidje veze A šta je onda sa onima što siluju djevojčice jel i oni imaju veze sa paradom

Aaaaa

Ovde se radi o tajnom registru....registar treba biti javan. Ovo ce samo mozda spriječiti da se neko zaposli u školi ili sl a koliko ih vec radi koliko je privatnih vrtica skola sportski umjetnickih ko ce one provjeravati koji osnuju takvo sto sad svako ko ima para moze otvoriti vrtic . Ko ce provjeravati privatne dadilje i njihove clanove porodice hocu li ja moci provjeriti u slucaju da uzmem dadilju ili posaljem dijete negde na cuvanje....JAVNI REGISTAR SVE OSTALO JE SUPLJA PRICA...zanima me ko bi se pojavio na tom spisku...krijete ih kao zmija noge...sta je bilo s onim osudjen u hr nastavio u bh..ili onaj sto je zlostavöjao djete koje mu je mama cuvaöa na Buca potoku...pedofili ne mogu kontrolisati svoje nagone sakrijete ih i pustite tempiranu bombu da nastavi dalje....Djeca su vaznija od njovog ugleda..

❓❓❓❓❓❓❓

Ovde se radi o tajnom registru....registar treba biti javan. Ovo ce samo mozda spriječiti da se neko zaposli u školi ili sl a koliko ih vec radi koliko je privatnih vrtica skola sportski umjetnickih ko ce one provjeravati koji osnuju takvo sto sad svako ko ima para moze otvoriti vrtic . Ko ce provjeravati privatne dadilje i njihove clanove porodice hocu li ja moci provjeriti u slucaju da uzmem dadilju ili posaljem dijete negde na cuvanje....JAVNI REGISTAR SVE OSTALO JE SUPLJA PRICA...zanima me ko bi se pojavio na tom spisku...krijete ih kao zmija noge...sta je bilo s onim osudjen u hr nastavio u bh..ili onaj sto je zlostavöjao djete koje mu je mama cuvaöa na Buca potoku...pedofili ne mogu kontrolisati svoje nagone sakrijete ih i pustite tempiranu bombu da nastavi dalje....Djeca su vaznija od njovog ugleda.. ka Aaaaa Sve si dobro rekao

Guest

prvo preispitati sudiju koji je to sudio

Naravno

Ovde se radi o tajnom registru....registar treba biti javan. Ovo ce samo mozda spriječiti da se neko zaposli u školi ili sl a koliko ih vec radi koliko je privatnih vrtica skola sportski umjetnickih ko ce one provjeravati koji osnuju takvo sto sad svako ko ima para moze otvoriti vrtic . Ko ce provjeravati privatne dadilje i njihove clanove porodice hocu li ja moci provjeriti u slucaju da uzmem dadilju ili posaljem dijete negde na cuvanje....JAVNI REGISTAR SVE OSTALO JE SUPLJA PRICA...zanima me ko bi se pojavio na tom spisku...krijete ih kao zmija noge...sta je bilo s onim osudjen u hr nastavio u bh..ili onaj sto je zlostavöjao djete koje mu je mama cuvaöa na Buca potoku...pedofili ne mogu kontrolisati svoje nagone sakrijete ih i pustite tempiranu bombu da nastavi dalje....Djeca su vaznija od njovog ugleda.. ka Aaaaa Kad se moral skrsi, bujica dekadentnog ponasanja navali.

Lana

Jesi to cula da će ove godine biti izbori pa se javljas. Pa stvarno nemate nimalo dostojanstva.

/ Najnovije