Slovenački medij objavio non-paper: Ovako izgleda papir o podjeli BiH

/ Komentari (39)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xy

Slovenci su samo glasnici Austrije i Njemačke. Ništa oni ne rade samostalno, da se ne lažemo! EU je više preko glave ove nefunkcionalne tvorevine zvane BiH.

Romi

Slovenci su samo glasnici Austrije i Njemačke. Ništa oni ne rade samostalno, da se ne lažemo! EU je više preko glave ove nefunkcionalne tvorevine zvane BiH. ka Xy Bosna je bila i bit ce, samo Daytona nece biti vlahu

Gost

Fašista ostaje fašista ma koje vjere, nacije ili boje kože bio. Za tren oka, eto Mađara po Vojvodinu i dobar komad Slavonije, eto Austrije i Italije po svoje u Sloveniji i Hrvatskoj, i hajmo Jovo nanovo čekati svjetski rat i praviti Jugoslaviju

Jasno

EU je dosadila ova nefunkcionalna tvorevina, zvana BiH. Slovenci samo puštaju probne balone, koje Austrija, Njemačka i ostale zemlje EU planiraju!

Zenica NK

Netreba prebrzo osudživati Janšu, jer nije nikada bilo bitno šta Janša govori, nego u ČIJE ime govori. Na Bosni su okupatori uvijek lomili zube i zato bi nju Vučići, Josipovići, Milanoviči, Pahori i Janše podjleili pa da pišu novu istoriju. Neuništiva snaga BiH je u njenom učestovanju u oslobadžanju Evrope od fašizma, odnosno, oslobadžanju Hvatske i Slovenije od Fašizma, koje su trebale još tada 1945 kao kvislinške tvorevine biti podijeljenje. O čemu nije kasno govorite. Varaju se fašisti ujedinjeni oko Austrije potpomognuti Vatikanom i šutnjom farncuskih liberala i demokrata, da bi se država poput BiH u kojoj žive evropski muslimani mogla podijeliti. Čak je opcija da BiH odustane od ulaska u EZ u kojoj trenutno katolički fašisti na dužoj polugi sjede, vrijedna pažnje, samo kada bi se muslimanski licemjerni i kriminlani političari iz svih partija u BiH uozbiljili i sagledali, da su oni ponekad čak i gori gori i od srpskohrvatskih Nacionalista.

@

Nije vam ovo vise gospodo Europljani 91,92, da mozete crtati mape o podjeli Bosne po raznim papirim po servijetama itd. Mislim da smo i mi Bosanci i Hercegovci nesto naucili iz ovog prosloga rata i ako nas mozda smatrate nekim Budalama i sl., ako nista drugo nismo vise tako naivni, nismo neskusni i nismo vise goloruki. Svoje nedamo tudje necemo.!!

Mostar

BiH je failed state. Drzava bez zastave, himne, drzava na silu, bez dogovora, bez povijesti, b

Gost

U Sloveniji živi skoro pola neslovenaca u nekoliko koljena - ex Yu ekonomskih migranata. Svi ono treba da znaju, bili Bosanci, Srbi, Hrvati, Makedonci, Crnogorci .... za koga da glasaju na narednim izborima, inače crno im se piše u Janšinoj deželi. Pamet u glavu, olovke u ruke, pa na izbore

KLOSA

JANSA BOLJE BI BILO DA GLEDAS KAKO DA SLOVENIJU PODJELE ITALIJA I AUSTRIJA ISTORISKI GLEDANO

Nefunkcionalno

U Bosni je nefunkcionalno jedino ono sto je fasistickim genocidom uspostavljeno, a to je RS i HB. To treba ukinuti i protjerati sve one koji to podrzavaju. Posteno govoreci.

Hos

Za BIH spremni. Samo.navalite drugo poluvrijeme kreće.

Jass

Samo z'bregov, I dalje kupovat.

Alfonso

Nije li Nemanja alias Emir Kusturica rekao da su Slovenci Austrijski konjušari i sada bi Janša da im pokloni Veliku Srbiju?

Nisam@Robot

MI, NA NAŠU SREĆU, PRIPADAMO ONIMA KOJI BOSNU VOLE! Kako bolan nema Bosne a Neretva huči, Kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, Kako bolan nema Bosne a Sana ide. Ti misliš da ona ne ide, al' sagni se hajvanu, pogledaj, ide. Ide Sana, Ide Sava, Ide Drina, Ide Ukrina, Ide Vrbas, Ide Bosna, Ide Lašva, Ide Željeznica, Svi oni i one idu. A ti, đe ćeš? Nemaš kud! Ide bolan Ugar u njega utiče Lonska Tu riba ima, tu si ti treb'o ribe fatat a ne moju kuću rušit', Ti si treb'o otić' na onu Unu i zasjesti sa komšijama i zapjevati "Ah meraka u večeri rane" A ne se fatat granata i djecu po gradovima ubijat', sram te bilo. Da imas imalo duše k'o sto nemaš ti bi znao da dok god te rijeke teku Bosne ima. A tebe, tebe nema ni u onoj šubi na mom plafonu đe se đahad hajvani zavlače, Jer u moju šubu i kad se hajvani zavlače postaju domaće životinje, a ti Ni to ne moreš, znaš...

Mirko S. Kojotovski

Treba provjeriti račun gospodina Janeza koliko je dobio eurica za ovakve nastupe. A i bez Janeza se moglo vidjeti zadnjih 4-5 mjeseci da se igraju opasne igre oko BIH i iznutra i iz vana.

Anti@Virus

Bosnu i Hercegovinu je moguce podijeliti samo ako se sa tom podjelom SLOZE svi njeni Narodi. Onaj ko misli drugacije onda TAJ neko misli na silu i sa oruzjem da BOSNU dijeli. Niko ovakvom Bosnom i Hercegovinom nije zadovoljan ali TO nije razlog da Zemlja dijeli, nego su nam potrebni ljudi ce je napraviti takvu da je svima Draga. Znam sigurno da jedan cijeli Narod na nikakve podjele nece NIKADA pristati a vjerujem i iz drugih Naroda poprilican broj.

Alfonso

Idiot, rektalni alpinista, čestitao unaprijed pobjedu Trampu. Radodajka Melanija na aparatima.

Mostar

Od Bradine juzno sve ode nama, ali necemo nikuda bez hrabre i ponosne sredisnje Bosne i dijelova Posavine. HERCEG BOSNA

Nezaposlen Sarajlija

Nek se raspadne već jednom država sklepana nabrzinu je nemoguća, samo će uhljebi plakati za Bosnom. Ja ću imati razlog da pobjegnem iz truhle države jer će biti rat.

Glas razuma

Ne barčite u Bosnu gospodo, ostaće Srbija u okvirima Beogradskog pašaluka. Otpast će joj sve i bit ce prekrojena tri puta. Ostat cete bez Kosova (vec po non-paper), bez Sandžaka odmah, a za par dana Orban vam uzima Vojvodinu. Bolje vam je da njegujete i pazite Bosnu, zbog vaše koristi i dobrobiti. Dodika hitno pošaljite u Argentinu kao i sve ostale fašiste da se više ne vraća

071

Koja naručena šuplja priča....Da li je moguće da ima budala koje misle da je brljotina stare udbaške prostitutke Janše koja je posljednja prihvatila je psiho Trump zijanio izbore ozbiljan dokument? Cirkuseraj koji služi samo tome da se lokalno odvrati pažnja od toga da su sve države bivše Jugoslavije manje-više potpuno usrane pod vodstvom halaše koja je isplivala krajem osamdesetih i koja je sve uništila i opelješila. I svima im se danas tresu stolice, jer i teško zlostavljana žena nakon 30 godina terora skonta da je rješenje malj u čelo. A ovi propaliteti ovdje koji su nas pobili "respiratorima", nepostojećim vakcinama, nepostojećim lijekovima, poljskim bolnicama na livadi, trljaju ručice jer misle da imaju o čemu da pričaju. P.S. Od KCUS.a je gori samo Klinički u BL.

Habuhabuhabu

Objavite imena i privatne adrese ovih što pripremaju novi genocid u BiH. Tačno da se zna ko i sa koje adrese nam radi o glavi.

Nele

Fašističke/neonacističke ideje evropskih desničara.....Bojkot svih Slovenačkih proizvoda!!!!

Samo su izostavili reći šta vi od Slovenije trebalo pripasti Austriji!?

.

Srbin

Ovaj portal da bi se dodvorio muslimanima, prenosi onako kako njemu odgovara, a ne onako kako je zaista napisano! Republika Srpska će iz bih otići u cjelini, a ne djelimično, kako bi vi voljeli!

Sandžak je Republika!

.

Srbi će iz BIH izaćii na traktorima!

.

Mostar

Ovo je Timothy Less prognozira prije 5-6 godina. Realno Srbi i Muslimani pripadaju istocnoj kulturi, Hrvati zapadnoj, pa pored svih ostalih nepremostivih razlika mozda je ovo i dobro rjesenje

Gost

Ne diraj dobrog čovjeka, on moze puno izdržati, ali kada pređeš granicu poderat će te u sekundi.

On

Nek je i podjele opet je veca od slovenije.jbg

Non paper

obićni tariguz!!! Hahaaaaahaaaahaaaaha, čuj non paper, haaaaahahaaahhhaaaaaa

Šteta za bosanske hrvate

A gdje će oni neće valjda u rs

Guest

opasno. opasno. no da Bog da da i njega podijele...fasista koji jedva doceka siriti mrznju. fasista koji ima podrsku EU. Naravno. a mi....i dalje se koljemo i krademo sami sebe dok nas prekrajaju....na zalost mislim da je ovako. EU je nistavilo.

Guest

Austriji i vi malo pa i hrvatima dodajte malo mora. ceka i vas pored nas. kad tad pederu.

Guest

Austriji i vi malo pa i hrvatima dodajte malo mora. ceka i vas pored nas. kad tad pederu.

N.G

Ah patriote su spremne za rat.Sjećam se da kad su od jarana bili rođaci iz Austrije e oni su ti patriote pogotovo sin ljiljani zastava maskirane tole.I kad su bili na godišnjem bi onaj problem sa 9.1 ono preti da će biti rat.I šta su ove patriote uradile pa pobjegli iako su imali još par dana godišnjeg

N.G

Pitam ja jarana gdje ti je rođak,on kaže štura brale.A taj patriota sin ima dovoljno godina za vojsku a i za rat.Ali on je ipak odlučio da je najbolje voditi rat preko tastature.A takvi su svi dijaspora ratnici čast izuzecima

Slovenec

Šokantno i zabrinjavajuče: "dokument" bez glave, bez podpisa,.. Pa mogu to ja sastaviti kod kuče za pola sata.

Mostarac

Slovenci su samo glasnici Austrije i Njemačke. Ništa oni ne rade samostalno, da se ne lažemo! EU je više preko glave ove nefunkcionalne tvorevine zvane BiH. ka Xy Idi ako ti se ne svidja. Ti je.pravis nefinkcionalnom dok Bosnjacima ne dosadi, a tada IMT 539, ima vise konja, pa u srbiju. A stari most u hrvatskoj ... prije ce Zagreb biti jedan od gradova u Madjarskoj

/ Najnovije