Sličnosti propagande protiv Ukrajine i BiH: Kako Ukrajinci ubijaju sami sebe

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oni se bore protiv fasista

Ubijajuci neduzne ljude jer misle da bi ih ti ljudi mogli ugroziti. Srbi su ipak bili gori. Oni su to radili s licnom strascu. Od cega li je taj narod toliko poremecen....valjda oni znaju kad ostanu sami sa sobom.

Sa

Sram vas bilo. Ne podrzavam naciste iz azova koje vi podrzavate. Dole fasizam i nacizam, sramite se.

Sva istina Bosanke patnje i nepravde

"Za razliku od Bosne i Hercegovine, u slučaju Ukrajine EU je promptno reagirala na rusku propagandu. Sadržaji medija poput Sputnika i RT su zabranjeni. Uvedene su konkretne mjere. Snažnije države EU poput Njemačke još ranije su poduzele mjere. Evropska komisija je, uz ostalo, usvojila “ Style guide ” (Stilski vodič) za njihove zvaničnike i uposlenike koji govore o ratu u Ukrajini."

Mostar

Pa cinjenica je da je tzv ABiH minirala Starog! Sve vam je bazirano lazi i mrznji

hahha

Pa cinjenica je da je tzv ABiH minirala Starog! Sve vam je bazirano lazi i mrznji ka Mostar izmetu, ne gine ti Komsic

Леми

Маму вам натегнем, преко 700.000 Срба побијено у другом рату, преко 100.000 у првом рату само зато што су били Срби. Почетком 90тих слогани "Србе на врбе" и сл. и шта је требало да се сачека да нас у "граџанској држави" помлатите поново. Два пута су Срби будале и никада више. И на крају, још једном вам натегнем маму!

Леми

Ti si KRETEN.

Hm

Na 2. slici se fino vidi kako se borila herojska armijabih, gdje pripadnik patriotske lige puca iz gomile okruzen obicnim civilima i sta mislis na koga ce onda vatra biti uzvracena? Isto to rade i ukrajinci, kao i bosnje u proteklom ratu, otvaraju vatru iz stambenih objekata u kojima zive civili i onda pobjegnu, pa kad ovi uzvrate odakle je dosla paljba, onda kazu vidite kako oni ubijaju civile. Kukavice, prestanite se kriti iza vasih civila i borite se kao pravi vojnici.

/ Najnovije