Sjećanje na ubijenog premijera Srbije: Zoran je neobično volio Bosnu i svoj Travnik

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Steta

Šteta za srbiju,a i cijelu regiju.Da je živ srbija bi bila normalna demokratska drzava,a ovako ....

Dokle

Joj, uvjek neki mitovi, kultovi ličnosti, nikad se oslobotiti tog nakukavanja.

.

Šteta za srbiju,a i cijelu regiju.Da je živ srbija bi bila normalna demokratska drzava,a ovako .... ka Steta Naslušao se i nagledao emisija na RTS-u gdje dobro obaviješteni ljudi iz tadašnje policije govore da je sve radio kako bi tzv rs učinio samostalnom i odcijepio je od BiH. Zna se i ono njegovo okretanje vola na Palama. Ne znam čemu ovakve vijesti na sarajevskom portalu?!

.

Đinđić je na Vidovdan 1994. godine čestitao Dan Vojske RS-a osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću, koji je u to vrijeme bio načelnik Generalštaba Vojske RS-a. - Poštovani generale, u ime svih članova Demokratske stranke, i u moje lično ime, svim vojnicima, podoficirima, oficirima i Vama lično, čestitam Dan Vojske Republike Srpske. Vojska Republike Srpske, nastala u ratu za slobodu, je primjer kako jedna mala, ali narodna vojska može uspješno sačuvati državu i zaštititi narod. Bez obzira na mirovne pregovore, čiji uspjeh svi želimo, nama je potrebna snažna vojska, kako bi druga strana odustala od namjere da nastavi rat. Nadam se da će srpski narod kao i Vojska Republike Srpske već sljedeći Vidovdan dočekati u miru

/ Najnovije