Sjećanje na Popovića: „Gmizat će u svojim sitnim nacionalizmima dok se ne usmrde“

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aida Bukva

Djikan. Genocidasi su oni svi. Sta je dobro, sta nam treba, kicme, kicme disciplina.

Dla

Nekad smo bili nešto,sad smo svi skupa veliko ništa. Uzimani u obzir od velikih i malih, ali djavo (politički) nam ne dade mira. Teško da će ovaj dio Balkana ikada postići istu važnost kakvu smo imali od četrdesetih pa do osamdesetih.Samo je šteta što to mladji naraštaji ne znaju.

1312

bando crvena

!

E moj generale dva loša ubiše Miloša stara srpska poslovica!

Hahaha

Veliki vojskovođa i državnik, a prije svega čovjek. Neopravdano zaboravljen. Slava mu.

Ne seri putinovac.

Djikan. Genocidasi su oni svi. Sta je dobro, sta nam treba, kicme, kicme disciplina. ka Aida Bukva

opari se

E moj tito kad si to sve znao sto si doveo razne kadijevice, Borisave Jovice i slicnu bakru da ti budu prvi saradnici. Sto nas nisi uclanio u EU i raspisao demokratske izbore.. Znao si da ce nas Srbi napasti i pobiti a nisi nista uradio ..

/ Najnovije