Sjećanje na heroja: 29 godina od pogibije generala Izeta Nanića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

muslimanski

heroji

Titi

heroji ka muslimanski Bosanski heroji istinski

Obmanuti heroji💔

Izet Nanić je bio za sve narode BiH, ne samo za svoj, jer je sve narode smatrao svojima! Tako je odgajan, školovan- stao je nasuprot onih koji su bili protiv takvog svjetonazora, protiv takve BiH. Obmanuo ga je ketmanski licemjer Alija i njegova mladomuslimanska bratija. Izet je bio povjerovao u dobrog dedu Aliju, kojeg je provincijski lukavac Izetbegović znao glumatati. I nakon Izetove pogibije, Alija Izetovoj majci Rasemi piše kako bez njezina sina ne bi bilo Krajine niti Bosne. Istovremeno, Aljo svoga mladunca čuva kao suho zlato pored sebe, u trezoru. Izeta više nema, BiH je u agoniji, ali zato postoje Aljin i Trezor-efendijin Begovat, RS laktaškog troglodita i HB plemića-robovlasnika Čovića!

Opet neki general...

Oni sto se nisu izlaktali na pozicije i samo su bez cina cutke ginuli, oni su nebitni mozda?

Sve je tako 100%!

Oni sto se nisu izlaktali na pozicije i samo su bez cina cutke ginuli, oni su nebitni mozda? ka Opet neki general... Samo što je Izet izuzetak ili iznimka koja potvrđuje pravilo- on je životom i smrću svjedočio da nije poput Nasera Orića, Rasima Delića, Selme Cikotića, Fikreta Prevljaka- nastavi niz smradova i gadova, ima ih ko žohara i štakora!

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

ISTINSKI HEROJ KOJI JE ZNAO KAKO ČETN ICIMA STATI NA GLAVU !!!!

Adi

zato sada podrumski generali uzivaju, ili *****ci kao ajnadzic, em *****k, em se omastio radi glupog alije

Adi

ISTINSKI HEROJ KOJI JE ZNAO KAKO ČETN ICIMA STATI NA GLAVU !!!! ka Ljiljan:VLASI SU TURSKA *****AD jedini si ti tursko *****e, ti si od turskog kuca postao, degeneriku p*****anderski, **** te onaj babo kiji te je napravio, i onaj pedofil ciju vjeru ganjas, smece bez vjere, nacije, i drzave, vazda ste bili tursko smece, i vazda cete osstati, mozete ga cuclati u svoja 23% avlije sto ste dobili od amerike, a 11% ste samo oslobodili, jadovi jadni, jedini narod koji s ena****o turcima da ih karaju u supak

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH

zato sada podrumski generali uzivaju, ili *****ci kao ajnadzic, em *****k, em se omastio radi glupog alije ka Adi UHHH SESTRU TI JB.U VLAṢ̌KO PRKNO UFFFF ŠOKIČETINU PRLJAVU PRVO DOBRO OKUPAT!!

Nemoj tako, nije 100% sigurno

ISTINSKI HEROJ KOJI JE ZNAO KAKO ČETN ICIMA STATI NA GLAVU !!!! ka Ljiljan:VLASI SU TURSKA *****AD Nisu oni takvi, u njih se nikad zasigurno ne zna cija su *****ad. Njihove zene su kozmopolitski postavljene, bile i ostale

/ Najnovije