Više od 300 dama uživalo u novogodišnjem Ladies nightu u Cinema Cityju

Radiosarajevo.ba
Više od 300 dama uživalo u novogodišnjem Ladies nightu u Cinema Cityju
Kao i prethodnih godina, i sinoćnje novogodišnje druženje bilo je posvećeno humanim ciljevima pa je Ladies night u Cinema Cityju tako 2017. godinu odlučilo završiti pozitivnim pričama, a jedna od njih je i pomoć Roditeljskoj kući u Sarajevu.

Više od 300 dame koje su sinoć bile prisutne pomogle su kupovinom humanitarne tombole.  Sve one koje su svoju sreću okušale u humanitarnoj tomboli, dobile su vrijedne poklone prijatelja projekta. 

Tako su dame sinoć zajednički učinile dobro djelo te se zabavile uz sjajnu komediju Madame. I ovoga puta su se potrudile da zajednički uživaju u lijepoj i svečanoj atmosferi uz brend Kozmetika Afrodita BH kao glavnog partnera, te brojne prijatelje projekta koji su osigurali poklone za tombolu.

Baš kao i sinoć i prethodne tri godine, rad projekta Ladies night pomogao je magazin Ljepota i zdravlje, koji je glavni medijski partner eventa.

Andrea Vujošević, direktorica Cinema Cityja, u kojem se događaji Ladies night održavaju, istaknula je ranije u intervjuu za Radiosarajevo.ba kako svaki event bude popularniji od prethodnog gdje se uvijek traži karta više.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije