Senadin Lavić: Novi slučaj – "Christian Schmidt protiv dr. Kovačević"

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Vjerovali ili ne

Građani BIH trebaju zahvaliti i protjerati nelegalnog visokog predstavnika jer svojim podjelama nastoji da izazove novi rat u BIH.

Haha

***

Juka

Sad je kasno. Turista je u krstaškom zanosu i neće da se smiri dok od GraDžanske države ne ostanu samo tragovi kočenja na gaćicama ka Haha OVO JE TEK POCETAK

Schmidt

Schnauze sirotinjo, RAJO

sdfa trauma

paranoja prelazi u ludilo

Ja1

Lavic, kupljeni “intelektualac” prodao se za saku dolara pa sad pametuje i ucestvuje u antizapadnoj kampanji SDA/SBiH

***

***

***

***

Adi

i ovaj sto napisa clanak sere ko trudana foka

Pero

Dovoljno je podsjetiti: Schmit odlikovan ordenom Ante Starčevića od strane HDZ-a.

***

***

Da te podsjetim da je to bilo u prošlom vijeku

Od tada se svijet promijenio iz temelja i sada su neke nove bitke za goli spas života na planetu, ratovi za resurse i prostor za satelite. A mi zacementirani u prošlosti dok naši resursi nestaju. >>Etnički princip: Priča koju su Mujage izabrale. Pregovarački stol u Washingtonu, prepun ozbiljnih lica, dok vani pada ratna zima na našu domovinu. Iza tog stola sjede oni koji kroje budućnost naše zemlje. Bošnjaci, Hrvati, Srbi, svi okupljeni u naizgled nemogućoj misiji. I među svima njima, Bošnjaci insistiraju na nečemu što tada zvuči kao spas – etnički princip. Jer bolje išta nego ništa, zar ne? Potreba da preživimo, da podijelimo teritorij na sigurne zone, gdje će svatko od nas, ranjenih do kostiju, barem malo imati osjećaj kontrole nad vlastitom sudbinom.I tako je nastala Federacija, dijete dogovora u kojem je etnički princip bio ključan. Sad smo 2024. godine. Etnički princip, ta ista karta spasa, postaje nešto od čega bi se Bošnjaci rado odrekli. Jer sada, kad imaju brojčanu većinu, žele više. Žele glasati kao u svakoj zapadnoj demokraciji – jedan čovjek, jedan glas. No, Luka Mišetić, odvjetnik koji sve to gleda sa strane, mudro im kaže: „Ali, čekajte.Vi ste ti koji su tražili etnički princip u Washingtonu!“ Da, bili su. Kad im je to trebalo, to je bila sveta krava. Danas, kad bi radije vladali svojom brojnošću, taj princip im postaje teret. Problem je u tome što prošlost uvijek nekako pronađe način da te sustigne. ka Etnički princip_ Priča koju su Mujage izabrale<<

I, koja je poenta?

koje baljezganje provincijalnog, mahalskog tupana! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahaha ka etničko-religijska politička organizacija HDZ?!

apsolutno si u pravu!

Etnički princip: Priča koju su Mujage izabrale.Problem je u tome što prošlost uvijek nekako pronađe način da te sustigne. ka Etnički princip_ Priča koju su Mujage izabrale >>Od tada se svijet promijenio iz temelja i sada su neke nove bitke za goli spas života na planetu, ratovi za resurse i prostor za satelite. A mi zacementirani u prošlosti dok naši resursi nestaju. ka Da te podsjetim da je to bilo u prošlom vijeku<<današnja je realnost 3 slobodne države bavarske! HB, RS i kalifatić 22 posto i mirna Fosna! dejton je prevaziđe, mora se svakome dati da sam uredi život svog naroda kako najbolje zna, bez da mu neki fejk sultani-minderaši iz sarajislamabada određuju život. SAMO HERCEbosna spašava Fosnu!

Tkcr

Aviončići lete nad Sarajevom, Giripe i viroze se varacaju ???

Mujage su HULjage

>>Od tada se svijet promijenio iz temelja i sada su neke nove bitke za goli spas života na planetu, ratovi za resurse i prostor za satelite. A mi zacementirani u prošlosti dok naši resursi nestaju. >>Etnički princip: Priča koju su Mujage izabrale. Pregovarački stol u Washingtonu, prepun ozbiljnih lica, dok vani pada ratna zima na našu domovinu. Iza tog stola sjede oni koji kroje budućnost naše zemlji I među svima njima, Bošnjaci insistiraju na nečemu što tada zvuči kao spas – etnički princip. Jer bolje išta nego ništa, zar ne? Potreba da preživimo, da podijelimo teritorij na sigurne zone, gdje će svatko od nas, ranjenih do kostiju, barem malo imati osjećaj kontrole nad vlastitom sudbinom.I tako je nastala Federacija, dijete dogovora u kojem je etnički princip bio ključan. Sad smo 2024. godine. Etnički princip, ta ista karta spasa, postaje nešto od čega bi se Bošnjaci rado odrekli. Jer sada, kad imaju brojčanu većinu, žele više. Žele glasati kao u svakoj zapadnoj demokraciji – jedan čovjek, jedan glas. No, Luka Mišetić, odvjetnik koji sve to gleda sa strane, mudro im kaže: „Ali, čekajte.Vi ste ti koji su tražili etnički princip u Washingtonu!“ Da, bili su. Kad im je to trebalo, to je bila sveta krava. Danas, kad bi radije vladali svojom brojnošću, taj princip im postaje teret. Problem je u tome što prošlost uvijek nekako pronađe način da te sustigne. ka Etnički princip_ Priča koju su Mujage izabrale<< ka Da te podsjetim da je to bilo u prošlom vijeku<<

SIMO

LAVICU STVARNO SAM O TEBI IMAO DOBRO MISLJENJE ALI PREVARIO SAM SE SAD TI MORSM RECI DA SI GLUP KO ZADNJI TOCAK

Naci iredentizam toboznje sh nacije u Bosni

paranoja prelazi u ludilo ka sdfa trauma I njihov kolonijalni pseudocionizam su odavno odhebani. Tutanj pseudocionisto sa rasno cistom nacijom iz krscanstva.

Poustasenje gradzanina Jugoslava

Lavic, kupljeni “intelektualac” prodao se za saku dolara pa sad pametuje i ucestvuje u antizapadnoj kampanji SDA/SBiH ka Ja1 Od jugoslovena od oca pravoslavca Vlaisavljevica i majke muslimanke Muzaferija do rasno cistog nosioca U vrijednosti sa kontinenta Mu probracanjem na fra cMarijevo usrasko katolicanstvo.

USroljo

Od tada se svijet promijenio iz temelja i sada su neke uvijek nekako pronađe način da te sustigne. ka Etnički princip_ Priča koju su Mujage izabrale ka Da te podsjetim da je to bilo u prošlom vijeku<< Tu usrasku suplju o ocuvanju rasne cistote i narodnosti i nacionalna identiteta s kontinenta Mu preko katolicanstva nabij u dupe Strosmajeru Stadleru Pavelicu Budaku Stepincu fra cMariju Knezovicu Luki freak off Nizeticu i ostslalim ustalskim naci ****ima kojim zderanje jevrejskog lesa osigurava rasnu arijevsku cistotu.

Bla bla bla

Od tada se svijet promijenio iz temelja i sada su neke nove bitke za goli spas života na planetu, ratovi za resurse i prostor za satelite. A mi ka Da te podsjetim da je to bilo u prošlom vijeku<< Katolicanstvo ne stvara hrvatsku etnicnost kao judaizam jevrejsku naci skote.

Usrase naci krscanski pseudocionisti

>>>>Od tada se svijet promijenio iz temelja i sada su neke nove bitke za goli spas života na planetu, ratovi za resurse i prostor za satelite. A mi zacementirani u prošlosti dok naši resursi nestaju. >>Etnički princip: Priča koju su Mujage izabrale. Pregovarački stol u Washingtonu, prepun ozbiljnih lica, dok vani pada ratna zima na našu domovinu. Iza tog stola sjede oni koji naše zemlji I među svima njima, Bošnjaci insistiraju na nečemu što tada zvuči kao spas – etnički princip. Jer bolje išta nego ništa, zar ne? Potreba da preživimo, da podijelimo teritorij na sigurne zone, gdje će svatko od nas, ranjenih do kostiju, barem malo imati osjećaj kontrole nad vlastitom sudbinom.I tako je nastala Federacija, dijete dogovora u kojem je etnički princip bio ključan. Sad smo 2024. godine. Etnički princip, ta ista karta spasa, postaje nešto od čega bi se Bošnjaci rado odrekli. Jer sada, kad imaju brojčanu većinu, žele više. Žele glasati kao u svakoj zapadnoj demokraciji – jedan čovjek, jedan glas. No, Luka Mišetić, odvjetnik koji sve to gleda sa strane, mudro im kaže: „Ali, čekajte.Vi ste ti koji su tražili etnički princip u Washingtonu!“ Da, bili su. Kad im je to trebalo, to je bila sveta krava. Danas, kad bi radije vladali svojom brojnošću, taj princip im postaje teret. Problem je u tome što prošlost uvijek nekako pronađe način da te sustigne. ka Etnički ge izabrale<<sjetim da je to bilo u prošlom vijeku<< ka Mujage su HULjage<< Nema nacije iz krscanske religije naci ****aru.

Etnički princip _ Priča koju su Mujage izabrale

Etnički princip_ Priča koju su Mujage izabrale: Pregovarački stol u Washingtonu, prepun ozbiljnih lica, dok vani pada ratna zima na našu domovinu. Iza tog stola sjede oni koji kroje budućnost naše zemlji I među svima njima, Bošnjaci insistiraju na nečemu što tada zvuči kao spas – etnički princip. Jer bolje išta nego ništa, zar ne? Potreba da preživimo, da podijelimo teritorij na sigurne zone, gdje će svatko od nas, ranjenih do kostiju, barem malo imati osjećaj kontrole nad vlastitom sudbinom.I tako je nastala Federacija, dijete dogovora u kojem je etnički princip bio ključan. Sad smo 2024. godine. Etnički princip, ta ista karta spasa, postaje nešto od čega bi se Bošnjaci rado odrekli. Jer sada, kad imaju brojčanu većinu, žele više. Žele glasati kao u svakoj zapadnoj demokraciji – jedan čovjek, jedan glas. No, Luka Mišetić, odvjetnik koji sve to gleda sa strane, mudro im kaže: „Ali, čekajte.Vi ste ti koji su tražili etnički princip u Washingtonu!“ Da, bili su. Kad im je to trebalo, to je bila sveta krava. Danas, kad bi radije vladali svojom brojnošću, taj princip im postaje teret. Problem je u tome što prošlost uvijek nekako pronađe način da te sustigne.

Ne pijem dok Paja vozi

Pregovarački stol u Washingtonu, prepun ozbiljnih lica, dok vani pada ratna zima na našu domovinu. Iza tog stola sjede oni koji kroje budućnost naše zemlji I među svima njima, Bošnjaci insistiraju na nečemu što tada zvuči kao spas – etnički princip. Jer bolje išta nego ništa, zar ne? Potreba da preživimo, da podijelimo teritorij na sigurne zone, gdje će svatko od nas, ranjenih do kostiju, barem malo imati osjećaj kontrole nad vlastitom sudbinom.I tako je nastala Federacija, dijete dogovora u kojem je etnički princip bio ključan. Sad smo 2024. godine. Etnički princip, ta ista karta spasa, postaje nešto od čega bi se Bošnjaci rado odrekli. Jer sada, kad imaju brojčanu većinu, žele više. Žele glasati kao u svakoj zapadnoj demokraciji – jedan čovjek, jedan glas. No, Luka Mišetić, odvjetnik koji sve to gleda sa strane, mudro im kaže: „Ali, čekajte.Vi ste ti koji su tražili etnički princip u Washingtonu!“ Da, bili su. Kad im je to trebalo, to je bila sveta krava. Danas, kad bi radije vladali svojom brojnošću, taj princip im postaje teret. Problem je u tome što prošlost uvijek nekako pronađe način da te sustigne. ka Etnički princip _ Priča koju su Mujage izabrale Nepostojeci krscanski etnoreligionizam a la jevrejski.

DA SE ZNA

***

Ne pijem dok Paja vozi

Nepostojeci krscanski etnoreligionizam a la jevrejski. ka Ne pijem dok Paja vozi za tipkovnicu, LUPETAŠ,***

Na Evropskom sudu treba reci naucnu istinu:

Hrvatska nema iseljenistvo u BiH (“svoj narod”)! Fratri franjevci svjedoce da do XX vijeka nije bilo naroda Hrvata u Bosni. Hrvatima su proglasili KATOLIKE sh jezika kao NACIJU KRALJEVINE SHS! pa i u BiH, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji,… ! Odavno nema SHS ni YU! Velikodrzavni projekat Srbije i Hrvatske je ugradjivanje NACIJA Jugoslavije kao “konstitutivnih naroda” u AVNOJ-u i u Dejtonski ustav BiH!! Zato je Dejton podvala i promasaj.

Panzer

Kad herr visoki ustane da spriječi zulum i preglasavanje koje čine Bošnjaci nad Hrvatima onda ne valja.A kad radi u korist istih tj.pljuje po Hrvatima I Srbima onda je dobar?????

Panzer

Dovoljno je podsjetiti: Schmit odlikovan ordenom Ante Starčevića od strane HDZ-a. ka Pero DA te podsjetim Alija odlikovan od strane Franje najvećim oblikovanje u HR.

***

***

Kako

Da li je dr slaven kovacevic onaj sto je mijenjao nacionalnost i stranke kako mu odgovara, da ne bi morao raditi nego vazda bio na nekom budzetu.

Moderator Radiosarajva

***

/ Najnovije