Osmanagić: "Deen fasciniran Bosanskom dolinom piramida, tvrdi da je ovo veliko za BiH"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@Gags

To ti je fuad backovic, pederasti sin sarajevskog politicara zaima backovica zagija, koji se proslavio u ratu kao pripadnik alijine vojske time sto je izdao naredbu da se otvori vatra na vozilo saniteta i dobrovoljacku kolonu koja se prema dogovoru mirno povlacila. Onda su muslici kao i sve ostale svoje zlocine sve to dobro zataskali.

saba

ovo vijest? dosao babin sin, neshvaceni i nesposobni, sa deckom iz amerike i kaze nam da otkriva duhovnost i ne samo to, vec i spiritualnost. Ma bravo, koji intelektualac i akademik. Jadno

ka saba

To što spominjete nije problem jer je u pitanju konstruktivno plasiranje informacija Ali je vrlo pogrešno rukovanje povijesnim informacijama na TV SA gdje se prikazuju fotografije i spominju imena i prezimena ratnih zločinaca koji su ubili 1601-o djece Sarajeva. Pravilno upravljanje propagandom bi bilo recimo da TV SA prikaže fotografiju i spomene ime i prezime nekog ubijenog djeteta poput petogodišnje Aide Kučuk i spomene taj broj od 1601 umorene djece grada od strane ekstremista pod nadzorom beogradskih kadrova.

Hahaha

Došo pederasti narkoman malo u Bosnu sa emotivnim partnerom. Šta je babo sda ratni zločinac reko? Kako mu se sviđa zet? Malo je zagorio, ali sinu se dopada, pa mora i babi.

@Hahaha

Normalno da se sinu dopada, kad ugljesa ima prangiju do koljena. Ko zna mozda i zagi voli da ga primi, jer ipak jabuka ne pada daleko od stabla.

vrijeme je vala bilo

da se konacno sazna istina o orjentaciji. Nista diskriminatorsko, nego cak naprotiv - ako jesi - jesi, reci brate pa da gori sve! A ne 20 godina lagati da nisi i onda doci sa deckom da upozna svojtu.

/ Najnovije