Šeki Radončić: Ovo je agresija na Crnu Goru i paljenje fitilja građanskog rata!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oj Seki, Seki tako ti Alaha

Lijepe riječi su ukras!

Kralj

Lijepe riječi su ukras!

DUDEK Krivousti Njofra

***

DUDEK Krivousti Njofra

***

B

Jel ovo brat od onog vlaha i lopova scepa sto je opljacko Bosnjake

Sabina Šabić

Šeki is on the road again.

Testing

Onaj ***snajperista,ratni huskac i.***je istestiro sve drzave u regiji i vifim pao je grah na Crnu Goru.Ajd nek se biju i jedni i drugi su zasluzili.

Srbija

A ti si Šeki si Crnogorac iz Luxemburga, rekao bih Muhamedanske vere, jel te?! Nema gradjanskog rata ...to su sve Srbi, ne brini ti nista

/ Najnovije