Sedam godina od pohoda Svetog Oca Franje: Papa koji se poklonio bosanskoj zastavi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Kada je Vojtila dolazio morali su sklanjati exploziv ispod mosta preko kojeg je trebao prijeci....toliko o dobrodoslici, ali valja malo zacepiti nos i odglumiti velikodusnost i gostoprimstvo jer ce valjati koji poen osvojiti kod gazda

Dnevni red

Tako je bosanskoj zastavi NE Covicevoj

Hm

Nema bosanske zastave. To je pseudodrzavni simbol. Ima samo zastava bihercegovine

Cast

To je najveca cast za BiH sto se mogla dogoditi da je posjeti Papa Franjo i to na svom prvom putovanju van Rima.Treba stalno misliti na to i zauvijek se sijecati te velike casti,a koja je i obveza da se u BiH postivaju sve vjere,nacionalnosti i gradjani koji ne pripadaju niti jednoj vjeri ni naciji.

Ujko

Sveti oče mi Te volimo !Blagoslovi nas !

/ Najnovije