Scene iz horor filmova: Jablaničko jezero zahvaćeno cvjetanjem algi, šta je uzrok?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stoka.

Stoka sve izvadi iz jezera ne može riba veća od 10cm narasti da j....mamu.Ubacili smuđa pojede sve šaran koji čisti dno,a da ne kažem strugač on je bio čistač više ne postoji.A kad su čistili kolektor u Konjicu Boga pitaj.Sve jednu septičku treba zamijeniti plastičnim.Ovi sve razvališe evo 30 godina.

Fishek10

nama ne treba neprijatelj, sami sebe cemo potrovat'

Habuhabuhabu

Tu smeće ne vidiš samo kad sve ozeleni. Nađiđali kuća i vila, a pred njima pluta smeće i boce, i niko da očisti. Nije mi ih žao, nek' žive u smeću.

Istina

Uzrol: bosnjak. Kao I uobicajno.

Smeće ostavljaju ribari i vikendaši.

Tu smeće ne vidiš samo kad sve ozeleni. Nađiđali kuća i vila, a pred njima pluta smeće i boce, i niko da očisti. Nije mi ih žao, nek' žive u smeću. ka Habuhabuhabu

HEPA

...to tako treba, pa ja....

xyz

surtec iz konjica je uzrok i vlada hnk

Ne mogu ni svoje zastititi a prisvajali bi srpsko

Ovo je najbolji dokaz kako bosnje brinu o svojim prirodnim bogatstvima, ali bi zato da prisvoje ona srpska pa da i njih ovako uniste. E nece da moze.

/ Najnovije