Saznajte sve o studiju: Dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu u Tuzli

Radiosarajevo.ba
Saznajte sve o studiju: Dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu u Tuzli
Studentsko vijeće Filozofskog fakulteta u Tuzli upriličit će Dan otvorenih vrata u utorak, 24. aprila, u periodu od 10 do 13 sati za učenike završnih razreda srednjih škola koji se žele informirati o studiju na Filozofskom fakultetu.

Podršku organizaciji pružio je Red Bull koji će se pobrinuti za muziku i osvježenje za sve učenike koji se odluče doći taj dan ispred Filozofskog fakulteta u Tuzli.

Srednjoškolci će tako imati priliku da iz prve ruke dobiju informacije o studiju na Filozofskom fakultetu u Tuzli od svojih budućih kolega.

Filozofski fakultet nudi budućim studentima jedanaest studijskih programa na I ciklusu studija.

Svi studijski programi na Fakultetu oblikovani su prema europskim načelima visokog obrazovanja, utemeljeni su na naučnom, stručnom i pedagoškom znanju i iskustvu, te principima otvorenosti, raznolikosti, modularnosti i mobilnosti studija.

Više informacije o postupku upisa na studij možete pronaći na web stranici Fakulteta.

Ovo je, inače jedna od aktivnosti u okviru obilježavanja 25 godina postojanja Filozofskog fakulteta, odnosno 58 godina od osnivanja Pedagoške akademije u Tuzli.

Filozofski fakultet prošlog je mjeseca organizirao seriju otvorenih predavanja za učenike srednjih škola pod nazivom Postani student na jedan dan, koja je naišla na veliki interes među učenicima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije