Sarajevski polumaraton ispunio očekivanja: Više od 1.500 trkača na ulicama glavnog grada BiH

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Blokada grada opet!

Do kada gradski vlastodršci misle provoditi nasilje nad stanovnicima Sarajeva, je li mora svaki vikend grad biti blokiran. Dosta siledžijskog populizma.

***

Lijepe riječi su ukras!

Siledžijski populizam

Lijepe riječi su ukras!

Ja1

Kako su bezobrazni, zeznuse me skroz. Lijepo planirao da odem autom na carsiju na jednu kafu i šišu i nisam moga zbog ovih

I OPET!

Lijepe riječi su ukras!

Ma i ti

Kako su bezobrazni, zeznuse me skroz. Lijepo planirao da odem autom na carsiju na jednu kafu i šišu i nisam moga zbog ovih ka Ja1 _Nasisaj se *******ja laganini i zdušno. Na planinu pa polumaratonaj u žvalje ti se našampi ta peškirsko pedofilska suporteru LGBTIQFRSTVBAX populacije i šatro liberalnih stavova.

1949

Živim u svijetu u kojem je religija Bog vjera oružje za masovno uništenje sirotinja vojska licemjerje novo poštenje živim u svijetu u kojem je Bog talac okovan u simbole netrpeljivosti i prijetnje straha i paranoje živim u svijetu u kojem se molitva uslišava izgovorena napamet i na vrijeme onako kako su ih učili da treba a ne onako kako osjećaju da treba živim u svijetu u kojem je novac oltar MMF bogomolja kamatar svetac valuta ikona živim human reich

1949

***

1949

***

Ja1

Ja htio kroz grad se provozati sa otvorenim prozorom i turbo folkom do daske. Pa onda fino djecu da raspustim po gradu da vriste i skacu na ljude, da malo sugradjane naucim pravim porodicnim vrijednostima.

Ja2

Ja htio kroz grad se provozati sa otvorenim prozorom i turbo folkom do daske. Pa onda fino djecu da raspustim po gradu da vriste i skacu na ljude, da malo sugradjane naucim pravim porodicnim vrijednostima. ka Ja1 _A kakva je to dramatična razlika između tih kojima se rugaš (s pravom) i ovih siledžija i maltretirača svakog vikenda? Ono, ovako se utjeruje kultura, jelde? De ba ne balegaj ....

Ja1

_A kakva je to dramatična razlika između tih kojima se rugaš (s pravom) i ovih siledžija i maltretirača svakog vikenda? Ono, ovako se utjeruje kultura, jelde? De ba ne balegaj .... ka Ja2 Kad vec pitas ovako se promovise sport i zdrav duh i tijelo pa i kod djece, kad bi bilo roditelja da ih makar dovedu za rukicu da gledaju sport, mozda neki od njih sutra bude na olimpijadi. A sta se promovise vozikanjem u autima po gradu i kad bi kako moglo u prodavnicu da uparkira. Dokle vise siledzijstva autima, zasto bi vozaci bili privilegovani a 1500 ljudi ne mogu. Zamisli 1500 automobila i sve po jedno u njemu. Eto to su razlike i razguli sa tom spikom o baleganju.

Ne pijem dok Paja vozi

Krenulo mi djete s Grbavice na aerodrom u 9:15 da leti u 11:25 za Istanbul i zaglavilo u prometu i na kraju nestize na let. Ko ce to sada refundirati? Dok se iskobeljao s Grbavice ne mozes vamo, ne mozes tamo, idi okolo...zaglavi se u ***vi i prodje 2h. Sto je najgore, odatle je imao presjedanje za Madrid. Sve propade...sve...Da su barem javili da ce zatvoriti. Moram tuzbu dici protiv KS i ovog svega!

Ja1

***

Ja2

Kako su bezobrazni, zeznuse me skroz. Lijepo planirao da odem autom na carsiju na jednu kafu i šišu i nisam moga zbog ovih ka Ja1 možes i kod kuce popiti kafu i *****iti.

Noge polomili

Shupci zajedno sa ovim biciklistom Ja1

Ne pijem dok Paja vozi

Opet naše drage dijaspore patriote na socijali opet se nešto bune, vjerovatno što nije rat u BiH nego taj grozni polumaraton. A znam da su govorili kako bi voljeli koncerte na trgovima...

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Osušila ruka

Lijepe riječi su ukras!

Osušila ruka

Lijepe riječi su ukras!

Osušila ruka

Lijepe riječi su ukras!

Mikajlo

Sve treba tuziti. Teror tzv. trkaca mora prestati.

/ Najnovije