Sarajevom kročile kolone građana: Na današnji dan ukopan Alija Izetbegović

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Rahmet veliki predsjednice neka ti lahka bosanska zemlja jedni covjek koji je bio iz naroda i sa narodom

Hu

Je...o vas on, a vi njega! Ako vam je to đubre koje je zaslužno za pogibiju toliko naroda dobro i to slavite, onda ste i zaslužili sve što vas je snašlo! Budale!!!

Baš tako

Je...o vas on, a vi njega! Ako vam je to đubre koje je zaslužno za pogibiju toliko naroda dobro i to slavite, onda ste i zaslužili sve što vas je snašlo! Budale!!! ka Hu

Mostar

Na danasnji dan glasnogovornica Haskog tribunala je izrazila zaljenje zbog Alijine smrti uz konstataciju da je protiv njega bila spremna optuznica i da ga je ocekivala iza resetaka kao ratnog zlocinca. Kakvo je sjeme zla, terorizma i radikalizma posijao sveta zemlha bosanska ce mu kosti zlicinacke ispljunuti!

Prle

Alija je bio los covjek. Ko ne vjeruje neka pogleda: https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs

Istina

Zipa " počasne garde", sa podignutim rukama u muslimanskoj molitvi. I vi takvu vojsku zovete Armijom Bi H?! Da se upišaš od smijeha! Pod hitno ukinuti taj naziv! To je musilmanska islamska vojska. To treba nazvati pravim imenom, i dosta više laži i licemjerstva. Srbi treba da izađu iz te i takve vojske!

Munja

Vi birali Fikreta Abdica a ovaj oteo vlast. Zrtvovao mir zarad hrvatskih interesa. Svjesno vas gurnuo u rat odbivsi dva mirovna plana koja je potpisao. Sina svog spakovao u trezor da vam i danas vlada a preko 100 000 vas zijanilo u ratu. Doveo vam mudzose i arape da vas oplemene. Sveo vas na 23% tamnog vilajeta kojim sad gazduje njegov sin Boookir. Zrtvovao vas u Srebrenici zarad interesa.. Svjesno vas pobio na Markalama i Vase Miskina. Obeco vam zlatne kasike...vidimo bas vam dobro ide. Pokrao vam sadaku sto su vam iz svijeta poslali. Ostavio vas u amanet Bookiru i Erdogano vidi se napredujete u svakom pogledu. Potpisao i priznao u Dejtonu Republiku Srpsku. Svaki vam predstavnik naroda bio ko ova pourica Alija (Zivkovic) Zemlja mu kosti izmetala PLJUC!!!

/ Najnovije