Istražili smo zašto su reciklomati puni u Sarajevu: U Eko gradu iznenađeni, a građani razočarani

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kadinam

"Reciklomat je u svakom trenutku povezan na platformu na kojoj imamo podatke koliko je boca reciklirano i on se konstantno ažurira. Kada se reciklomat napuni mi putem SMS poruke dobijemo obavijest da je pun", kazao je Šunj." Rece Sunj 03.09.22 i provali se, ili nam slaga?

Naša posla!

Ne znam zasto to skupljaju, kada sve na deponiji ide na isto mjesto? Naša posla! Važno je projekt naplatiti, a ekologija hahaha

imamo svijest!

samo treba institucionalna podrska i vise ovakvih reciklomata koji se redovno prazne! ljudi ce donositi, skupljali bi i u kuci da imaju gdje odlagati!

prijedlog

moze li zamjena za hljeb? mlijeko? kupon Binga za kupovinu hl**** ili mlijeka? to bi smanjilo broj gladnih na ulicama a povecalo kolicinu skupljenih boca?

obavijest vasim RS developerima

* imate pogresan algoritam koji rijec "hl****" registruje kao nepocudnu!

obavijest vasim RS developerima

hL****, KRUHA, PANJE, SOMUNA, PROIZVODA OD BRASNA, VODE I SOLIL... **** VAS ISPORUCILAC OVOG SOFTVERA

/ Najnovije