Sarajevo: Promocija knjige "Dekodiranje agresije" u Vijećnici 25. aprila

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hxjgckjvlkbčkbkžbžk

Jesu li babu sulju dekodirali, tu se neki virus potkrao, u falsifikovan ga mezar spustilo. Eto to da se reši pa da ove sve dekodiranje isele, red je, da ne zbunjuju svet ;)

sranju nigdje

kraja nejma,....

Emire, haramlijo

A đe ti je jaro Reufaga Bajrović? Suljagić-Bajrović, trgovci maglom na veliko i malo. Top dvojac, među najjačim ublehašima u BiH, u prejakoj konkurenciji!

30 godina od bosnjackih ratnih bajki

Opet bosnjacke optuzbe o agresiji srbije i hrvatske koje ste obje izgubili na sudu, kao i nepostovanje ustava bih u kojem fino pise da je u bih bio gradjanski rat. Da ne govorim da je ovaj shuljagic oca koji je poginuo 1993. sahranio na istom mjestu gdje su sahranjeni oni koji su poginuli 11.7.1995. da bi ga proglasio zrtvom laznog genocida. I takvi lazovi, spletkarosi i falsifikatori istorije danas pisu knjige i tretiraju se kao ugledni clanovi drustva? Blago vama bosnje kad mozete zivjeti sa takvim lazima. Sve moze za americke pare, i rodjenu ma jku bi prodali jer nikakvih moralnih vrijednosti nemate.

Han

"Moj posao Srebrenica" ... Gdje si zaposlen? Ma nesto oko Srebrenice. Lahko a parali.

Legitiman je raspad BiH!

Kazao je kako je bezobrazno što se Hrvatima uzurpira mjesto člana Predsjedništva BiH te da se može lako obraniti od toga. „Znam razliku između pripadnosti i predstavljanja. Pripadnička demokracija je kada uzmete s reda nekog Hrvata koji misli kao i vi i on predstavlja Hrvate, ali mi živimo u predstavničkoj demokraciji. Ne može se uhvatiti bilo kojeg Hrvata i proglasiti ga predstavnikom.“ Dodao je da ako je SDA izdvojila dio glasačkoga tijela da Hrvatima izabere predstavnika to onda nije predstavnička demokracija. „Nosioci suvereniteta su oni koji su ga izabrali – to znači da predstavlja Bošnjake i to je jasno.“ Istaknuo je kako rezultat toga da Bošnjaci biraju predstavnike Hrvatima nije ništa drugo nego ugodan život Komšića. Gatalo je kazao kako nema ništa protiv da se revitalizira Herceg-Bosna ukoliko to hrvatski narod želi.

Legitimno je izjurivanje vonabi cionisticke

>>Kazao je kako je bezobrazno što se Hrvatima uzurpira mjesto člana Predsjedništva BiH te da se može lako obraniti od toga. „Znam razliku između pripadnosti i predstavljanja. Pripadnička demokracija je kada uzmete s reda nekog Hrvata koji misli kao i vi i on predstavlja Hrvate, ali mi živimo u predstavničkoj demokraciji. Ne može se uhvatiti bilo kojeg Hrvata i proglasiti ga predstavnikom.“ Dodao je da ako je SDA izdvojila dio glasačkoga tijela da Hrvatima izabere predstavnika to onda nije predstavnička demokracija. „Nosioci suvereniteta su oni koji su ga izabrali – to znači da predstavlja Bošnjake i to je jasno.“ Istaknuo je kako rezultat toga da Bošnjaci biraju predstavnike Hrvatima nije ništa drugo nego ugodan život Komšića. Gatalo je kazao kako nema ništa protiv da se revitalizira Herceg-Bosna ukoliko to hrvatski narod želi. ka Legitiman je raspad BiH!<< Nacisticke SH iredente

/ Najnovije