Sarajevo: Ministrica odgovorila na pitanje zašto se dio učenika vraća u školske klupe

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ti se nesposobna za mjesnu zajednicu a ne ministarstvo obrazovanja sta ste uradili da djeca stignu sigurno do skole trolejbus tramvaj pjesacenje sto puta se mogu zaraziti razboliti imati tezu sliku zarazizi roditelje da umru ko ce ih onda finansirati ti neces sigurno i zato moje dijete nece u skolu vasu sem online dok epidemije ne prodje tackaaaa

Pele

Cuj u klupama a mi mislili na granama.Kako uboko razmisljanje i izjava za Oskara.Ocigledno da ministrica ne dozivljava pandemiju kao i ostali politicari za razliku od obicnih gradjana koji svakodnevno osjecaju u svim segmentima zivota

Glupa ko klupa

Ministrica očito ne poštuje ničije mišljenje osim svog ili svog šefa pa se ponaša kao neki diktator,. Situacija sa koronavirusom nije nimalo bolja a vi će te ministrice odgovarati ukoliko dođe do još večeg pogoršanja. Od početka januara nije bilo nikakvih mjera čak se nisu ni maske nosile , Jahorina, Bjelašnica , Igman pune djece i skijaša iz cijele regije . Drugo polugodište ste također krenuli iako ste znali da će se stanje pogoršati. Samo maltretirate i roditelje i djecu sa toplo - hladno . Čak ni nastavnici nisu za nastavu u školama jer su mnogi zbog takvih odluka oboljeli i kući donijeli virus a neki su imali i smrtnih slučajeva. Zar se škola nije mogla dovršiti online ? Ovako ne samo da ugrožavate djecu, nastavnike, roditelje nego i sve one koji sa njima dođu u kontakt. Aferim. Nemojte poslije kriviti medicinske radnike, bolnice i domove zdravlja.

Guest

1

zabrinut

nema malog odmora nema velikog odmora nema priče među učenicima nema posuđivanja gumica šestara šaptanja na kraju krajeva....nema ništa što bi djecu upučivalo jedne na druge pa ako može da mi se odgovori "koja ba socijalizacvija ministrice"

Ovaj gore Koel-Pele-Zabrinuti klupan SDA bot

radi 24h za cvaju! Treba prijaviti poslodavca da plati porez

Koel

Ovaj gore Koel-Pele-Zabrinuti klupan SDA bot 21. 04. 2021. u 20:37:22 0 0 radi 24h za cvaju! Treba prijaviti poslodavca da plati porez Seljacino jedna ja sam privatnik placam pozamasan porez ovoj drzavi a dosji da ti udijel sadake nije problem bujrum

Grifon

Ja bih vala sačekao da se trend novo zaraženih ustabili na ispod 100 pa onda razmislio. Ovako srljamo kao muhe baz glave.

Koel, privatni prevoznik civarama

kad zavrsis pravni, prenesi skelu na filozofski fakultet, smjer bosnjackog jezika i knjizevnosti. Ima li jos idiota “u tebe” ili jos zivis kod babe?

Qqq

O kojoj socijalizaciji vi pricate??? O toj da djeca u 2. razredu osnovne skole nose masku svo vrijeme nastave i ne smiju se pribliziti jedni drugima...e moja ministrice...Bog ti dao lijepu pamet!!

Roditelji

E cuj kobile, donosi odluke na osnovu osjecaja. Pa sta smo mi Bogu ovoliko zgrijesili. Nesposobni ministi jebite nas, mi smo navikli, nemojte nam djecu dirati molim vas. Kobilo jedna, ocajni smo. Tebe cemo tuziti ako samo jedno dijete zavrsi u bolnici zbog korone. Bices tuzena kobilo mahnita.

Roditelj 2

Kako si glupa. Tako je. Tuzit cemo glupu miniatricu za zdravlje nase djece.

Koel,SDA bot

je poznati privatnik raznosac skela na civarama, iz Sve’skog dzemata Orebro

Koel

Ja kad sam sam zavrsio ETF u lukvixi ti nisi bio ni tatinim mudima hajde na spavanje djeco

nasvasta

SDA je protiv školovanja naućile haramije kupovati zvanja dipl,dr,mr,a u glavi im sranje,zato nas dovedoše na samo dno evrope.

Ajoj

A vidi ministrice za multietnicko skolstvo u sarajevskom kantonu. Pobi ona male bosnje virusom.

Sunce

Ima li iko normalan medju "nadleznima"?! Sta je problem da se zavrsi skolska godina "online"? Preko ljeta se pripremite za iducu skolsku godinu, primite vakcine i normalno nastavite...znate, kad neko umre - njemu vise nista ne treba...a djeca ionako sve kod kuce rade, s koronom i bez nje...

Parodija

Vidi zamotane ministrice koja vodi "multietničko" ministarstvo obrazovanja u " multietničkom" kantonu sarajevskom!

Sramota

Sa ovom zamotanom spodobom vi mislite ići u Evropu?!

Georgina

Ministrica - diktator !!!! Za mentalno zdravlje ima riješenje a za 2 metra pod zemljom NEMA !!!!

Skolarac

Sreca da mi dijete ne ide u skolu pod Naidinom jurisdikcijom. Na sta je Sarajevo spalo, Naida, Benjamina..., a nekada smo imali Emerika Bluma i slicne. Prva liga politicara se pretvorila u gradksu ligu. Bravo Izetbegovici!

/ Najnovije