Samo u BiH: I životinje podijelili na bošnjačke i hrvatske

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sda

Najbolje je da sve pripadne bosnjacima

Guest

Najbolje je ovu zemlju preorat duboko. I naseliti nekim novim ljudima. Ovi sadasnji, pameti nemaju.

JA1

Ostavite jadne zivotinje na miru, hebo vas lov.

Doktor

Protiv sam nepotrebnog ubijanja životinja. Ali čitajući ovo nisam uopšte iznenađen. To je još samo jedan od bezbroj primjera gdje "Hrvatići" ne žele ništa zajedničko, nego hoće sve svoje: svoje lovište, svoj tv kanal, svoje škole, svoja radna mjesta (svoje ambulante i bolnice), svoju elektroprivredu, svoju telefonsku firmu, svoja preduzeća, svoj entitet, svoju republiku, svoje šume, vode, zrak!

Komentar

Zar rvati mogu toliki idioti biti Znam da su glupi ali ovoliko Da pise OHR jer nemaju svoga lovista Pa daje jelen mlijeka za porodicu Susak da se borite za rvatsko loviste. I to u opcinama gdje su debela etnicka manjina

Grunf

Oprostite, kada smiju loviti "ostali"?

/ Najnovije