Reisu-l-ulema Kavazović pred ramazan: Plamen se može samo vjerom stišavati

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lol

Religije su izvor svog zla na svijetu..

genije

Religije su izvor svog zla na svijetu.. ka lol jel ti lakse sad?

JA1

Plamen se samo vjerom moze upaliti, to bi bila postenija izjava ali posto kod vjernika nema postenja nije ni cudo da je slagao

lol

Religije su izvor svog zla na svijetu.. ka lol jel ti lakse sad? ka genije<< Odjebaus!!

Samko

Lijepe riječi su ukras

Poruka

Prodavac magle...

Primjer

Vjerski sluzbenici trebaju da budu primjer pucanstvu po ponasanju, moralu i iskrenosti prema Bogu i pucanstvu. Bez politickih oraha u dzepu.

Damianusdarcus

Svakom vjerniku je bog (čitaj ego) na strani njega i njegovih djela. Bio on pošten ili serijski ubica. Nisam još čuo ateistu da kaže "Ubijam te u ime ničega", ali eto.... opijum za mase je čudo. Žrtvujte se, odričite i branite sve na ovome svijetu, da bi na onome uživali u svemu onome što je ovdje zabranjeno... apsurd!

Guest

Guest @ Ja1 Sve ste kratko i pametno konstatovali bravo.

/ Najnovije