Reis traži da se hitno riješi kriza: Ne mogu se migranti tretirati na ovaj način

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

E moj reise i naša djeca boraca sa završenim državnim fakultetima zanatima su migranti zbog SDA ASDA SBB kojima vi nesmijete javno uputiti kritiku što našoj pametnoj neiskvarenoj omladini ove gore navedene stranke neprijatelji i BiH i Bošnjaka nedaju šansu ni pripravnićki da odrade heram vam bilo naših rana zdravlja mladosti koju potrošismo braneći da bi vi haramije sa svojim familijama uživali da Bog da da se o sebi zadeverate.

nasvasta

Rezidualni mehanizam međunarodnog kaznenog suda otvara varijantu da granična služba BiH na istoku bude ojačana specijalnim jedinicama FRONTEX tipa GESTAPOX i bez saglasnosti petokolonaških kadrova iako to nigdje nije formalno zapisano i da tada nije obavezna saglasnost niti jednog jedinog oblika vlasti BiH.

!!!

Jeste nehumano u pravu si. Ali obracas se na pogresnu adresu. Obrati se prvo drzavsma koje ih pustaju u BiH, pa se onda obrati nehumanoj Evropi, gdje su migranti krenuli. Oni svi nehumano postupaju prvo prema nasoj siromasnoj drzavi, a onda prema migrantima. Nase vlasti su odavno nehumane prema nama. Trebao si se i ti odavno oglasiti. I sta ocekivati da jedna siromasna zemlja ucini cido spram bogate Evrope? Nehumano je da si se oglasio. Mi smo u nasoj drzavi ugrozeni. DIGNI GLAS!

???

DA LI SI SE REISE OGLASIO POVODOM UBISTVA NASEG SUGRADJANINA??? "Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo je potjernicu za državljaninom Maroka Hananijem Benazijem (25). Mole se građani da ukoliko imaju saznanja o ovoj osobi to prijave policiji. Riječ je o trećem osumnjičenom za učešće u ubistvu mladića iz Sarajeva Jamina Berovića 17. novembra u sarajevskom naselju Otoka." BILO BI HUMANO DA JESI!

domaci gost

Nemas ti moralne vrijednosti da bi se tvoja nesto pikala. Prodao si se politici i umjesto da brines i stitis muslimane u BiH ti se brines za Novalica, Bakira i slicne. Stidi se reise.

N.G

Da se oni ponašaju kako trebaju i da poštuju zakon da ne prave probleme nebi bilo toliko problema mi bi svi pomagali a pošto su ovakvi nećemo pomoći.

071

Nešto nisam vidio da je IZ demantovala budalaštinu oko želatine u vakcinama, što je još jedan dokaz da vas izgleda nije baš nešto posebno briga za živote i zdravlje muslimana u BiH. Doduše, šutnja na respiratore i ostali kriminal koji direktno ili indirektno ugrožava živote i budućnost nas i naše djece samo dokazuje da je ovo dio istog trenda. A ovakve izjave samo mogu ljude da uvjere u istinitost tvrdnji da vi sami i vaši pokrovitelji dovlačite ove migrante u BiH. Valjda da nas zamijene kada pocrkamo nevakcinisani od Covida, zagađenja, neimaštine, gladi i zdravstvenog sistema na nivou srednjeg vijeka. Duboko ste zaglibili u tamu.

/ Najnovije