Reis Kavazović: Mir je najveća vrijednost i on se mora sačuvati od onih koji nas ratom ucjenjuju!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Idi se moli bogu

Dosta ste vi jada zadali nama. Hebi se i ti više

Nbs

Kavazovicu i ostali religijski stakoei PRESTANITE DA SE MJESATE U POLITIKU i mirna bosna

Bez generaliziranja

Kavazovicu i ostali religijski stakoei PRESTANITE DA SE MJESATE U POLITIKU i mirna bosna ka Nbs Ja pripadam rimokatoličkoj vjerskoj zajednici, volio bih znati koji se to crkveni velikodostojnik otvoreno miješa u politiku i javno zauzima stavove o dnevno političkoj i sigurnosnoj situaciji u zemlji i inozemstvu?

***

***

Pulja Bulja i Ustaska misa?

Ja pripadam rimokatoličkoj vjerskoj zajednici, volio bih znati koji se to crkveni velikodostojnik otvoreno miješa u politiku i javno zauzima stavove o dnevno političkoj i sigurnosnoj situaciji u zemlji i inozemstvu? ka Bez generaliziranja Proglasenje *****k base Covketa rvackim kraljem? Cutanje o djecojebcima u haljinama? fra cMarijo Knezovic i sram vas bilo jer ste protiv *****ke mise? fra cMarijo i ustaksa uzdanica Crna legija nogometni -U- predskolski tim? Lajanje Katolickog tjednika? Fra Majdanzic?

Pulja Bulja i Ustaska misa?

Proglasenje *****k base Covketa rvackim kraljem? Cutanje o djecojebcima u haljinama? fra cMarijo Knezovic i sram vas bilo jer ste protiv *****ke mise? fra cMarijo i ustaksa uzdanica Crna legija nogometni -U- predskolski tim? Lajanje Katolickog tjednika? Fra Majdanzic? ka Pulja Bulja i *****ka misa? Tranjo Fopic?

Kriminalac

Lijepe riječi su ukras!

Parada ponosa

Ti si dozvolio u Sarajevu paradu ponosa Jel to Islam dočekao

Il principe

Ti đubre pozivaš na rat zavađaš narode

maminacuja

Je li cestitala Kalendarka Benjamina? Je li bio djeda Hidzro?

Gost

Jedino muslimani svako malo spominju rat. Tako i njihov poglavar. Ako do rata dođe kakav je plan? Mislite li žene i djecu smjestiti u dalmatinske hotele, liječiti ranjenike u hrvatskim bolnicama i obučavati i naoružavati vojsku u Hrvatskoj? Nema toga više. Snađite se! A kako ćete ratovati protiv onih koji vas drže u okruženju? Opkoljeni ste. Zato, tko god spominje rat treba ili u zatvor ili u ludnicu. Rat je dobar samo za mali postotak velikih kriminalaca koji se nalaze u vlasti, politici, vojsci i vjerskim zajednicama.

/ Najnovije