Reis Kavazović: Majka Nura je ostala uspravna i dostojanstvena

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Lopovi, IZ i lopovska SDA su joj ubili najmilije kad su započeli rat u BiH.

073

Hajd Kavazoviću ne rise. Vi, i SDA , na čelu sa Izetbegovićem ste najzaslužniji za njenu nesreću.

Faris

Namnožilo se mrzitelja islama na ovom portalu.

Aha

Potomci onih što prodaše vjeru za večeru, nemaju pravo nikome da bilo šta govore. Da imate obraza, poklopili bi se i šutili.

09

Djecu su joj ubili oni koji su ih naoružali i poslali u rat da poginu za njih. Ko uzme oružje, mora da zna da može i od njega i on da strada.

Uh

Zločinačka SDA je naoružavala i maloljetnu djecu da ginu za njihove islamističke interese. Dokaz za to su i ove Nure djeca.

Da

Namnožilo se mrzitelja islama na ovom portalu. ka Faris Ne mrzi niko islam, nego lopove i licemjere koji žrtvuju djecu i ljude za svoje interese, s svoje čuvaju u sefu.

/ Najnovije