Reis Kavazović: Odbijamo jevrejski narod poistovjećivati s Izraelom

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tacno

izrael je drzava aparthejda.Jedini bog kojeg oni priznaju je njihova korist.

Gost

Amin!

Ralle

Da je vise Izraela u svijetu..svijet bi bio puno bolji..

chim

A još bi bolji bio da je više Komšića

moke

Puno bolje bi muroseru bilo da si odbio istragu protiv malinara za prevaru na respiratorima, poistovjecivati sa napadom na Bosnjake.

Izrael

Najveci protivnici postojanja izraela su upravo jevreji. Dio koji nije ovaj sto korosti holokaust kaomizgovor da moze ubijati zene i djecu decenijama. I kada uzmu gazu nece stati, krenut ce na iraq, dio po dio. Onda ce perzijanci sve to resetovati na pocetak.

Svi su isti

Isti su jevreji kao i srbi ako imaju priliku njima je genocid urodjen gen,ima samo pokoji koji vjesto glumi ali u sustini sacuvaj nas Boze genocidasa.

Snazna SDA sigurna BiH

Odbijamo bosnjacki narod poistovjetiti sa ekstremistima poput Kavazovica, lopovima poput Fikreta Maline, monstrumima poput Sebije Mengele, smradovima poput Bakira Izmetbegovica, propagandistima poput Faruka Velea, glupanima poput Harisa Zahiragica, alkoholicarima poput Sejde Komsica...

Genjacid

muslimane treba po nogama, nista se ne promijeni kad dobiju u glavu. Dzaba

???

"Odbijamo da se jevrejski narod poistovjećuje sa državom Izrael koja čini zločine, kao što je svaka državna vlast sklona tome, nažalost", zaključio je reis Kavazović u izjavi za naš portal." DA LI SI KAVAZOVICU MOGAO RECI STA PAMETNIJE? KO ZIVI U IZRAELU? KO UBIJA? KO BOMBARDUJE? KO PALI..KO MUCI PALESTINSKI NAROD I RUSI NJIHOVE DOMOVE? KO UBIJA DJECU??? BOLJE DA NISI NISTA REKAO! GOVOR TI JE DIPLOMATSKI, A TREBAO JE BITI PRODUHOVLJEN, JER SI TI DUHOVNI VODJA...A MUSLIMAN SI. RAZOCARENJE..:(

Sasa

Nit je svaki Jevrej cionist nit je svaki cionist Jevrej. Pametnom dosta

@tacno

Njihov bog je holokaust. Najbolje objasnio Norman Finkelstein u "Holocaust industry", djelo koje je cak i Raul Hilberg, vodeci istrazivac holokausta, nazvao neprocjenjivo bitnom djelu za historiju.

miki

Ne znam za holokaust ali ovi performansi da sahraniš oca poginulog u borbi kao žrtvu genocida što je Emir Suljagić učinio pa potom da spisak žrtava nije dostupan za javnost otkriva da je genocid industrija dobro razvijena u "Bošnjaka" ;)

miki

Kao i generalno industrija laži, mržnje i zatucanosti. Ali turci ko turci ne vredi o tome puno raspravljati. ;)

Bakirov reis

Glumi šefika dž.

F

Mislite multi-kulti i tolerantni reis "da vlah ne vlada srebrenicom", koji je mirno gledao kako mermatli bosnje lincuju vucica u potocarima, pa ih je pozvao da se okrenu kibli, tek kad je vidio da je propao pokusaj ubistva vucica, je li na njega mislite? Ma nema, dusa od covjeka.

/ Najnovije