"Putinov mozak" otkrio ruski plan za Balkan: Ostajemo sa Srbijom, cijenimo Dodika

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Samo mu je dodik i ostao u Evropi.

I kako jedan NAROD moze voljeti ovakve?

Znaci on podstice rat i podjele, zeli smrt na Balkanu, RAT.A Srbi svi uglas zaarlaucu kada cuju nekog slicnog fasistu?Ovome je Dodik uzor?Ultranacionalista?IMA LI NORMALNIH SRBA UOPCE???

Tuner

I posalji braci traktore. Trebat ce im. Sa dometom do iza krima tamo

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

U jednu ruku mi je i drago što Rusi dolaze u srce Evrope jer nam ta ista Evropa režirala nestanak zato što smo muslimani... a ako četnici hoće drugo poluvrijeme - bujrum... toliko toga imamo za vratiti!

Neka ima takvih sto stavljaju metu na smrdiju!!! Hehe zato ju je dedo stavio na listu prioriteta za ravnanje!

.

HashimQ

Dugin uskoro postaje poplugin, kad zađubri zemlju!! Slavenski ustanak postat će nestanak!! Ta qif sha none!!

OBELI MECAVO SRCA NEK SE SKAMENE

PUSTI NAJVECU MECAVU GOSPODE DA NACISTI NESTANU ZIVJELA RUSIJA

OBELI MECAVO SRCA NEK SE SKAMENE

PUSTI NAJVECU MECAVU GOSPODE DA NACISTI NESTANU ZIVJELA RUSIJA

OBELI MECAVO SRCA NEK SE SKAMENE

PUSTI NAJVECU MECAVU GOSPODE DA NACISTI NESTANU ZIVJELA RUSIJA

OBELI MECAVO SRCA NEK SE SKAMENE

PUSTI NAJVECU MECAVU GOSPODE DA NACISTI NESTANU ZIVJELA RUSIJA

Mi

U jednu ruku mi je i drago što Rusi dolaze u srce Evrope jer nam ta ista Evropa režirala nestanak zato što smo muslimani... a ako četnici hoće drugo poluvrijeme - bujrum... toliko toga imamo za vratiti! ka ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️ Iz Amerike i Kanade čekamo drugo poluvrijeme imamo puno toga vratit

Cia

*ga u mozak!!

SJECAM SE

I posalji braci traktore. Trebat ce im. Sa dometom do iza krima tamo ka Tuner Pocetka rata u BiH i nikad necu zaboraviti snimak (jos smo imali struju) nekolicine vecinom mladjih zena sa malom djecom, mozda na Igmanu, mutan i hladan dan bio, oni slabo obuceni. Dosli su PJESICE odnekud iz Ist. Bosne. Zar ne bi bilo bolje da su imali bilo kakav prevoz? Ismijavati se sa protjeranim narodom je monstruozno i neljudski.

Miki

Stvarno smo debili mi na balkanu Srbine brate volim te sinoć sam ti yebao seku. Takve su poruke rusije srbima i amerike nama ostalima Do kada ćemo mi motku sisati????

Kija

EVROPO SAD VAM JE VRIJEME DA SE PROBUDITE ILI ČE BITI KASNO.....ŠTA JOŠ TREBA DA SE DESI EVO SVE VAM JE REČENO......FAŠIZAM U PUNOM ZAMAHU ZAUSTAVITE IH!!!!!

333

2022. godina, slavenski ustanak i grozničave misli pseudointelektualaca sa arhaičnim, mračnjačkim opsesijama. Koje budale.

/ Najnovije