Prošlo je 27 godina od NATO intervencije u Bosni i Hercegovini

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

NATO je dobro obavio posao ali ga nije završio. Ove genocidaše je trebalo potamanit a ostavit normalne ljude širom BiH

Леми

Агресор 1 добио 49% територије тзв. БиХ. Агресор 2 добио 28% територије тзв. БиХ. А борци Исламске државе БиХ уз помоћ савезника обезбедили 23% резервата! Пофамфлате га једном од Агресора. Вјерујем да би вам и други Агресор исто или слично поручио!

Леми

NATO je dobro obavio posao ali ga nije završio. Ove genocidaše je trebalo potamanit a ostavit normalne ljude širom BiH ka Roki Мислиш на припаднике Ал Каиде, Муџахедине и припаднике/симпатизере Иранске револуционарне гарде?

Jole

Spasili su traktoriste da ne odu preko granice

Amir

kud stadosmo

Bobo

Koliko glup moras biti da ne vidis da su Amerikanci osiromaseni uranijum bacali iskljucivo na teritorije za koje su zamislili da pripadnu muslimanskom zivlju. Hadzici, vogosca, bujanovac, kosovo.. slucajno? Nista bez amerikanaca, kaze autor. Otidji u hadzice pa to reci djeci obolheloj od karcinoma i leukemije..

/ Najnovije