Prošla je 31 godina: Klekni u Grabovici

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

laže uzp, nismo mi, olahanam!

nama kuran brani, ai reis bome, zajedno s mudžahedinima.

Bosanac

Da, upravo tako. Iako sam branio Bosnu i Hercegovinu nekoliko stotina kilometara udaljen od Grabovica, kao pripadnika jedine legalne vojne sile koja je branila državu, mene je sram ovog zločina.

Ne disre glupi kretenu.

nama kuran brani, ai reis bome, zajedno s mudžahedinima. ka laže uzp, nismo mi, olahanam! Nema ALI.I reis je bio u HVO i srpskim logorima.Zločin se nijedan ničim ne opravda budalo.

islamistički kretenu,

Nema ALI.I reis je bio u HVO i srpskim logorima.Zločin se nijedan ničim ne opravda budalo. ka Ne disre glupi kretenu. je li hvo el-džihadi reisišao na stratišta hrvata na kojima su u ime islama masakrirani nevini hrvati? je li kretenčino? vidim da je u džamijama naredio da se obespravi hvo-hrvate. vidim da je super sa cikotićem i ostalim islamistima iz sda,... vaaša pritupa takija-ketman je davo pročitan i s prezirom odbačen,... sroljo.

Buzdovanu glupi.

je li hvo el-džihadi reisišao na stratišta hrvata na kojima su u ime islama masakrirani nevini hrvati? je li kretenčino? vidim da je u džamijama naredio da se obespravi hvo-hrvate. vidim da je super sa cikotićem i ostalim islamistima iz sda,... vaaša pritupa takija-ketman je davo pročitan i s prezirom odbačen,... sroljo. ka islamistički kretenu, Je li ti Puljić išao na stratišta Bošnjaka kretenčino napravili ste toliko stratišta zato ste tuženi za UZP. Koji si ti stašu kretenu.Opravdavaš zločine mamaru ti j....!

Nadimak...

Sve je to ok ali pogledajte presude i odlezane kazne...Bosnjaci leze,katolibani u hrvaCku a cetalji u genocidnu veliku...i koliko znam cijeli Bosnjacki vrh je posjetio sve do jednog stratista Hrvata a u Neumuni diljem Hercegovine mogu vidjeti samo podrsku praljkusamoubici i ostalima...zato svaki zlocin je zlo,ali vi i dalje djecu ucite nacionalizmu i mrznji

kardinal puljić je za vas

Je li ti Puljić išao na stratišta Bošnjaka kretenčino napravili ste toliko stratišta zato ste tuženi za UZP. Koji si ti stašu kretenu.Opravdavaš zločine mamaru ti j....! ka Buzdovanu glupi. pogane talibane nedostižna veličina. on je mogao napustiti sarajevo, kao i današnji čampare, pi zdići, itd. ali je ostao i cijelo se vrijeme borio za STANOVNIKE SARAJEVA. ljudska bijeda, kakvi vi i jeste uvijek bili, sva dobra, božanska djela kardinala ste, ne samo zaboravili, nego islamistički popljuvali. to je zato što ste po tu rčeni ološ. sikter, mizerije neljudske!

Mrarš mater ti jebem za koga se on borio kretenu.

pogane talibane nedostižna veličina. on je mogao napustiti sarajevo, kao i današnji čampare, pi zdići, itd. ali je ostao i cijelo se vrijeme borio za STANOVNIKE SARAJEVA. ljudska bijeda, kakvi vi i jeste uvijek bili, sva dobra, božanska djela kardinala ste, ne samo zaboravili, nego islamistički popljuvali. to je zato što ste po tu rčeni ološ. sikter, mizerije neljudske! ka kardinal puljić je za vas

/ Najnovije