Promovirano Vijeće za rodnu ravnopravnost na Univerzitetu u Sarajevu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

dobar projekat, steta sto ga vodi jedna od najvecih krsiteljica zenskih ljudskih prava i mobinga, Zilka...da vas dragi Bog nje sacuva

gost2

dobar projekat, steta sto ga vodi jedna od najvecih krsiteljica zenskih ljudskih prava i mobinga, Zilka...da vas dragi Bog nje sacuva

Hmmm

I tako to polako ulazi... rodna ravnopravnost, prava zena i onda paf!!!!! Na mala vrata prava bolest rodne dizmorfije kao rodno pravo. Nije bolest sve sto boli.

Sasa

Pod rodnom misli na transrodno, mamu im bolesnu. Gledajte sta se u Britaniji desava u posljednje vrijeme, trandzo ohrndali silovao psa i zatvoren u zatvor za zene iako je dokazano bolestan. Stavili ga tamo da siluje zene. Ali digla se javnost, nece ova bolest dugo!

Niđe veze

Vijeće za rodnu ravnopravnost sa samo jednim muškim članom?!?

/ Najnovije