Sarajevo i Tuzla / Proljeće u Buybooku: Brojna iznenađenja i veliki popusti

14. 04. 2017. u 10:25:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Izdavačka kuća Buybook neće učestvovati na 29. Sarajevskom sajmu knjiga, ali će i ove godine svojim vjernim čitaocima, ljubiteljima knjige i kupcima to nadomjestiti organizacijom manifestacije "Proljeće u Buybooku".

Ova manifestacija će trajati od 17. do 22. aprila.  Tokom "Proljeća u Buybooku", očekuju vas brojna iznenađenja u našim knjižarama u Sarajevu i Tuzli, gdje će svi Buybookovi naslovi biti dostupni po značajnim popustima (30–50 posto) a imat ćemo i prigodne popuste i na ostala izdanja koja se mogu naći kod nas u prodaji.

Posebno izdvajamo nove naslove iz naše produkcije – one s kojima smo započeli ovu godinu, a i one koji nam upravo pristižu iz štampe: Sažeta istorija sedam ubistava Marlona Jamesa, Rat je mrtav, živio rat Eda Vulliamyja, Priča o ljubavi i tmini Amosa Oza, [email protected], Zlatka Topčića, Jedan čovjek stremi ka vrhu Hansa Fallade, Sakupljač svjetova Ilije Trojanowa, Taksi priče Amera Tikveše, Dževdet i sinovi  Orhana Pamuka…

Manifestacija tokom koje ćemo slaviti književnost i moć pisane riječi i ove godine se naslanja na Svjetski dan knjige i autorskih prava, pa ćemo u okviru nje sve naše vjerne knjigoljupce i poštovaoce lijepe riječi počastiti brojnim promocijama i novim izdanjima. U toku trajanja "Proljeća u Buybooku", imat ćete priliku prisustvovati na tri promocije: zbirke "Taksi priče", prve knjige Amera Tikveše, duologije "[email protected]" Zlatka Topčića i nevjerovatnog romana Ilije Trojanowa "Sakupljač svjetova".

"Dođite na 'Proljeće u Buybooku' da čitamo, družimo se i zajedno slavimo ljepotu i moć literature, a pogotovo u petak, 21. aprila, kada ćemo za vas upriličiti Noć knjige i ugostiti Iliju Trojanowa, i raditi sve do ponoći", poručuju iz Buybooka.

Promocije!

srijeda, 19. april u 19:30
promocija knjige Taksi priče Amera Tikveše
četvrtak, 20. april u 19:30
promocija knjige [email protected] Zlatka Topčića
petak, 21. april u 19:30
promocija knjige Sakupljač svjetova Ilije Trojanowa

Sniženje!

Buybookova izdanja 30–50 posto
Izdanja drugih bosanskih, srpskih, hrvatskih izdavača 20 posto
Izdanja na stranim jezicima 30 posto
strana dječija literatura 30 posto
PEARSON i HUEBER udžbenici 20 posto

Tagovi: popusti Buybook

NEMA KOMENTARA