Amra Šabić-El-Rayess napadnuta usred prezentacije

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

"vizuelno" je napao?! E nepismenosti moja sa Kolumbije ;)

Eh

Draga nasa, volimo te i volimo sve ljude. Bosna je mudra mati. A mi nemamo razlog za posramljenost za nasu ljubav, niti pravo da posustanemo. Hvala!

Ptica

Nigdje ne piše gdje je bila prezentacija ? U svakom slučaju čestitke za pjesnikinju Jasminu Ilić.

miki

A i ovaj deseterac je hit, Amele mi moje ;)

miki

Ovakve "zaštitnice" vaši neprijatelji mogu samo poželeti. Nepismene provincijalke rasute po svetu samo pune jedom i sramotom poštenu muslimansku inteligenciju koja nemojmo se zavaravati postoji. To što je došlo ono Andrićevo vreme kada ovakvi progovore ne znači da drugačijih nema ;)

ja

Ovakve "zaštitnice" vaši neprijatelji mogu samo poželeti. Nepismene provincijalke rasute po svetu samo pune jedom i sramotom poštenu muslimansku inteligenciju koja nemojmo se zavaravati postoji. To što je došlo ono Andrićevo vreme kada ovakvi progovore ne znači da drugačijih nema ;) ka miki A što se ti ne opismeniš?

mojmiki

postovani, planetarno poznati seronja miki, a sto se ti ne usudis pa nam pokazes bar dio svoje "duhovnosti", nego si na razini svojih poganih, ruznih suplemenika...

N.G

Ej čuj i vidi ove sramote takozvane patriote baš razmišljam koliko mu je bilo u zaleđi jer on ko kukavica garat nije došao sam.Kao i sve takozvana patriote i to u sva tri naroda

BiH

Hvala Amra za tvoju borbu! Cetnicko ludilo ne prestaje.

Sasa

Pa.napisite sta se desilo u pm heboga poluvijest

Bosna

"vizuelno" je napao?! E nepismenosti moja sa Kolumbije ;) ka miki Verbalni napad se slusa a vizuelni i gleda . Logicno . Ne pametuj .

miki

Logični, nazad u školu ;)

hrkljus

"vizuelno" je napao?! E nepismenosti moja sa Kolumbije ;) ka miki Ako procitas jos jednom :"...usred govora vizuelno i verbalno napao fašista/četnik/rasista....." Vizuelno moze biti povlacenje prstom preko grla kao sto je Mladic uradio u sudnici u Hagu. Kontas?

el-fatih prostitutka

el-fatih prostitutka

/ Najnovije