Prof. Barić: Rusija će nastojati potaknuti nestabilnosti u BiH i Crnoj Gori

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BOLJE DA SMIRITE ZELENKA KOJI POZIVA NA LINC PUTINA I AMERIKA BI ISTO TAKO URADILA KAO RUSIJA

ZELENKO CE DA IZAZOVE TRECI SVIJETSKI RAT NECE RUSI AKO RATUJU PROTIV UKRAJINE NISU U RATU SA DRUGIMA ZELENKO CIJELO VRIJEME POZIVA NATO DA VRSI AGRESIJU NA RUSIJU UKRAJINA JE FASISTICKA

Tocno ili tacno

Profesore Baric trebali ste jasno kazsti da je vucic suradnik putinu,a milanovic je njihov spijun sa cinom ruskog oficira i podredjeni su mu dodik i covic i mandic iz crne gore,a dok to ne udje u glavu EU i NATO savezu nemiri ,pa i oruzani sukobi u BiH i crnoj gori su gotovo pa sigurni

Hercegovac u Bosni

Pa u Hrvatskoj imaju predsjednika ,može se lako desit da zatraze izlazak Hrvatske iz Nato-a i EU, i Covic je ruski ,samo EU i NATO to ne želi vidjet.Pa eto nek uzmu Srbiju u EU i neće ni sankcije Rusiji vise nikad moći uvest.Smrdljivom Macronu su Bošnjaci problem.Doce mecka na vrata i njima.

Zapamtite ovaj komentar

Bjelorusija ulazi u rat za par dana i to ce biti uvertira uvlacenja Poljske u rat NATO clanice nece reagirati osim pisanja prosvjeda …EU dio NATO Alijanse nije slozan i to ce imati posljedice po citavu Europu !! TACKA

Haha

Cuj u rusiji potpuna kontrola medija, a ovamo se vise i ne trude da foliraju, nego cenzura , zabrana i cia novinarstvo, svi jedno te isto, iz iste sehare se primaju vijesti i nista ne smije drugo izaci, svi novinare imate krvi na rukama zbog svega sto rAdite.

Zaoamti ovaj komentar@

Bjelorusija ulazi u rat za par dana i to ce biti uvertira uvlacenja Poljske u rat NATO clanice nece reagirati osim pisanja prosvjeda …EU dio NATO Alijanse nije slozan i to ce imati posljedice po citavu Europu !! TACKA ka Zapamtite ovaj komentar Dodji popu Šimi na komentar!!!

Леми

Набијем те на купац професоре. Да Бог да ти нестабилнист и рат у кућу вјечно били.

Porfiricus Geneticus

Rusija je već potaknula nestabilnosti i provodi ih preko svojih igrača Dodika, Čovića, Vučića, Milanovića. Ovi faktori samo čekaju trenutak... A ko to ne vidi baš je slijep pored očiju i mozak mu ne funkcioniše!!

/ Najnovije