Pročitajte tužno oproštajno pismo Bosanca koji odlazi za Njemačku

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Ma daj ……Koja morbidnost …….Cim stigne u Deutschland zaduzit ce plavusu, kcerku multi milionera i super ono bas praaasvo dobrog cove …Pozurite dok nije nestalo ….

X

Plakaces, krvarices i znoj ces pisati! Ako ne odustanes, nakon toga ces pobrati plodove svog truda i postati dostojan covjek, sto kod nas (zadnjih 30 god.) nije moguce. Ne okreci se sine... Sretno!

nasvasta

Sram neka je SDA a i IVZ što tjeraju zlato iz domovine a ostavljaju govna lažove tupane magarce koji bi izdali domovinu zbog uhljebljenje zbog kojeg nabavljaju papire iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište ovaj napaćeni narod.Te štamparije su Kiseljak Travnik Vitez ŠirokiB Brčko RS a koje su dio programa neprijatelja Bošnjaka a koje masovno koriste SDA ASDA SBB to su neprijateljske stranke ovog naroda .

JA1

Sram neka je SDA a i IVZ što tjeraju zlato iz domovine a ostavljaju govna lažove tupane magarce koji bi izdali domovinu zbog uhljebljenje zbog kojeg nabavljaju papire iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište ovaj napaćeni narod.Te štamparije su Kiseljak Travnik Vitez ŠirokiB Brčko RS a koje su dio programa neprijatelja Bošnjaka a koje masovno koriste SDA ASDA SBB to su neprijateljske stranke ovog naroda . ka nasvasta SRAM NEKA JE SVE ONE KOJI GLASAJU ZA TE STRANKE A POGOTOVO ZA SDA

Dudek Krivousti Njofra

Prrrrrd....ne seri dijete nego zahvali sistemu koji ti omogućuje....koliko vas ima koji steotisli ostavili imanja i kuće...prrrd...šta si mislio...ići nego šta eto njemačke makaze,ti bi bio vječito nekom na grbaci

Sjedi jedan !!

100tinu projekata prodavanja magle...nego,ne rece nam koji si arbajt nas'o ? Jel'u "struci" il'si polozio "razliku predmeta" za but cleanera ? Ne serri,vec pravac Deutschland i ne zaboravi pogurati sta staru raju...da ti ne bi "na san dolazili.."

ode

otišao je i Broz u Rusiju kod Staljina da ga nauči ubijati

Pobjegulja

Zahvali se Dodiku i Covicu sto godinama blokiraju razvoj BiH. Sto godinama rade protiv BiH u korist komsija.

Ono kad

Trazis opravdanje pa su svi drugi krivi.

Sunce

Brzo ces prestat' plakat', dapace, prestat ces i dolazit', osim da preuzmes i prodas neku naslijedjenu imovinu u Bosni...

Hercegovac u Bosni

Nama je uvijek neko drugi kriv.Pa druže napiše te projekte u Njemackoj ,da vidis hoces li proci. Da li si bio spreman u Bosni,raditi taj posao koji ces raditi u Njemackoj?Treba zapet pa mjenjat stvari a kljucno je ono, kao vratit cemo se kad i ako bude bolje.A ko bi to vama svima trebao napraviti bolje????Ima li igdje vas mladih u promjenama???

za ode

otišao je i Broz u Rusiju kod Staljina da ga nauči ubijati ka ode Izgleda da nije izucio dovoljno zanat u Rusiji, jeri nije vas sve potamanio. Stukori zaostali , zivite jos u srednjem stoljecu.

Zalosno

Nemogu da razumim ljude koji toliko lose misle o svojoj domovini a jos u njoj zive,nagovaraju omladinu da odlazi a oni ostaju,ko zeli i ko mora neka ide da mu Alah da srecu. Svi moramo traziti nafaku jer nafaka nepada s neba. Mnogi kad vide sta i kako i kolko se radi u inostranstvu tek onda shvate da su sa toliko truda mogli uspjeti i u BiH. Molim Alaha da nam poveca ljubav prema domovini i da nas uputi na pravi put te da izbrise iz nasih srca sve mrznje koje posjedujemo.

Ubleha

Čuj zanimanje socijalni pedagog. Eee zar i to ima. Pa nije više socijalizam pa da treba tih zanimanja a u Njemačkoj pogotovo. Svi bi htjeli sjediti u toplom i zatvorenom i po mogučnosti da imaju dobru plaću sa kojom bi mogli i otplačivati kredit od 1000 € i dobro auto vozati, imati stan sa 24 god. i luksuzno živjeti. E ne može ni u Švicarskoj.

Duduk

Prrrrrd....ne *** dijete nego zahvali sistemu koji ti omogućuje....koliko vas ima koji steotisli ostavili imanja i kuće...prrrd...šta si mislio...ići nego šta eto njemačke makaze,ti bi bio vječito nekom na grbaci ka Dudek Krivousti Njofra <<Kao što si ti i tvoja porodica trideset (30) godina eeej nije malo

Duduk

Prrrrrd....ne seri dijete nego zahvali sistemu koji ti omogućuje....koliko vas ima koji steotisli ostavili imanja i kuće...prrrd...šta si mislio...ići nego šta eto njemačke makaze,ti bi bio vječito nekom na grbaci ka Dudek Krivousti Njofra <<Kao što si ti i tvoja porodica trideset (30) godina eeej nije malo biti toliko na tuđoj grbači

Opa

E sine moj ti si kukavica cim bjezis ostani i bori se ovdje tamo je sve laz i fantazija.

Adi

Sta kmecis debilu, ides iz kvazi drzave, *** u dobar zivot, i ti kukas ***.

Ivan

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije