Prizori iz bajke: Mladenci oduševili građane Cazina provozavši se u kočiji

Radiosarajevo.ba
Prizori iz bajke: Mladenci oduševili građane Cazina provozavši se u kočiji
Prvomajske praznike u Bosni i Hercegovini obilježile su razne radosti, a lijepo vrijeme osim za tradicionalno druženje uz roštilj, građani su iskoristili i za vjenčanja.

Tako je jučer posebnu pažnju privukla svadbena kolona koja je prošla centrom Cazina, a koja je pokazala kako mladenci danas nisu zaboravili klasične obrede i uživanje u tradiciji, prenosi Cazin.net.

Naime, zaljubljeni par koji je tokom Prvog maja odlučio izgovoriti sudbonosno "da", oduševio je svoje sugrađane provozavši se centrom grada u kočiji.

Bajkoviti prizor vjenčane kočije, kojeg je mladenka dočarala kišobranom, poput onih koje su nosile dame u davnim vremenima i mladoženja sa velikim šeširom, bio je pravo osvježenje u vremenu kada su vjenčanja izgubila tradicionalne vrijednosti.

Identitet mladenaca koji su limuzine i raskoš odlučili zamijeniti klasikom nije poznat, ali mi im svakako želimo mnogo sreće u zajedničkom životu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije