Sve više bolesne djece u Sarajevu: Ima li razloga za zabrinutost?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doktor

Kada je "struka i nauka" progovarala preko medija da se uvode zatvaranja, restrikcije, distanca, maska...a oni koji su bili argumentovano PROTIV su bili cenzurisani, ismijavani i sikanirani. Danas se pokazalo da su sve bili u pravu, jer se istina ne moze sakriti. A ovi "strucnjaci i naucnici" su se sada posakrivali u misije rupe. Pa sta ste ocekivali? Djeci u proljece 2020 niste dali izaci, zatvarali ih pola godine, distancirali u cijeloj 2021 i sada ocekujete normalno? Djeci ste imunitet u 2 godine rasturili da bi spasili starce, dede i nane. Nigdje na svijetu nema da se djeca zrtvuju zarad starijih. I sad se pitate otkud. Eto otud stoko

Guest

Lijepo doktorica kaže na vrijeme treba otići ljekaru, a i ne paničite, sve je to normalno s obzirom šta se sve jede..

Guest

Lijepo doktorica kaže na vrijeme treba otići ljekaru, a i ne paničite, sve je to normalno s obzirom šta se sve jede..

za

zar nije sve korona , cekate nove nardbe, obzirom da pfizer rekao da cemo primati 4-6. cekamo da nas opet lazete

Plavi

Ne brinite se, EU će vam uvjek pomoći. Bolnice u Splitu i Zagrebu su svega par sati vožnje. Ako smo mogli u ratu lječiti preko 10 000 bošnjaka kad smo bili okupirani i bez para. Zamislite šta sad možemo. A u slučaju da vas Dodig napadne, NE brinite se. Na Mljetu su dovezene KRSTAREĆE RAKETE RBS 15 model-MK3, doleta preko 200 km. Tako da, istina... NE možemo Banjaluku gađati, ali Trebinje, Nevesinje i sve do Pala MOŽEMO. Pa sad Vi gledajte ko vam je saveznik.

/ Najnovije