Prije tačno 26 godina Armija RBiH oslobodila Bosanski Petrovac

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Zivjela vjecno jedna i jedina samostalna drzava BiH i to bez entiteta!!!!!

JA1

Potpisao Alija ime Republika Srpska i zaustavio peti korpus da ih protjera iz Banjaluke. Živković senior

@MrziteljPDA

A šta je JA1 rekao izgleda ti neznaš baš dobro Bosanski jezik ti čim si pročito republika s.... tebi odmah blokada u glavi. Da objasnim da nije potpisano i da se nije zaustavila ArBiH republike srpske nebi bilo jel sad kontaš

@MrziteljPDA

Isto HVOi HV da nisu zaustavili Amerikanci

Demob borac

Da smo bogda pustili hrvatsku i srbiju da je podjele,bar danas nebi gladovali,bio ucesnik ti borbi,danas se kajem zasto sam branio narod kriminala,lopovluka,bezbostva, licemjerstva,oholosti.dok bosnjacki lopovi vozaju auta od 100hilj,dem borac u sbk nema ni marku primanja.

MrziteljPDA

SDA=SNAGA BIH!!!!!

Sejo

Draga naša ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE....

Gost

Na danasnji dan armija BIH pocinila ratni zlocin u Uzdolu!

/ Najnovije