Prije 125 godina u Sarajevu je otvorena Vijećnica

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma nemoguce? Zar to nisu osmanlije napravile?

pa zasto ste onda zapalili jedinstvene historijske primjerke casopisa i knjiga koje su dokaz napretka dolaskom zapadne civilizacije? Znaju oni iz Zelenih beretki koji su poetnuli pozar po nalogu mladomuslimanskog ideologa Islamske zajednice. Naaroood znooa

Da se ne lažemo

pa zasto ste onda zapalili jedinstvene historijske primjerke casopisa i knjiga koje su dokaz napretka dolaskom zapadne civilizacije? Znaju oni iz Zelenih beretki koji su poetnuli pozar po nalogu mladomuslimanskog ideologa Islamske zajednice. Naaroood znooa ka Ma nemoguce? Zar to nisu osmanlije napravile? Mislim da su tvoji šumari imali puno više motiva za ovaj zločin, a znamo i koji su.

Genjacid

islamska deklaracija je bila put mladih muslmana u proslost sa trnzijom unistavanja svega sto je doslo poslije kukavickeg bijega osmanlija u BiH. Da nije bilo austrougarske ovdje bi bio serijatski tezervat

Da se ne lažemo

pa zasto ste onda zapalili jedinstvene historijske primjerke casopisa i knjiga koje su dokaz napretka dolaskom zapadne civilizacije? Znaju oni iz Zelenih beretki koji su poetnuli pozar po nalogu mladomuslimanskog ideologa Islamske zajednice. Naaroood znooa ka Ma nemoguce? Zar to nisu osmanlije napravile? Sa istim motivom su tvoji šumari zapalili i Olimpijski muzej u Sarajevu.

Sve

Sto Sarajevo stavlja na razglednicu su napravili okupatori,lojavci koji tu zive nemaju nista svoje originalno.

Fašistoidni debilko

Sto Sarajevo stavlja na razglednicu su napravili okupatori,lojavci koji tu zive nemaju nista svoje originalno. ka Sve E, jest' ti logika. Simpatičan si debil ali šta drugo očekivati...

za lojavca

Sto Sarajevo stavlja na razglednicu su napravili okupatori,lojavci koji tu zive nemaju nista svoje originalno. ka Sve E, jest' ti logika. Simpatičan si debil ali šta drugo očekivati... ka Fašistoidni debilko<< Da nesto imas svoje znao bi lojavce,ostavili su vas Turci u prasini kao svoje izdrkotine.Jedino autohtono sto imate u Sarajevu je vjecna sadaka i kuknjava.

I ope'

Sto Sarajevo stavlja na razglednicu su napravili okupatori,lojavci koji tu zive nemaju nista svoje originalno. ka Sve E, jest' ti logika. Simpatičan si debil ali šta drugo očekivati... ka Fašistoidni debilko<< Da nesto imas svoje znao bi lojavce,ostavili su vas Turci u prasini kao svoje izdrkotine.Jedino autohtono sto imate u Sarajevu je vjecna sadaka i kuknjava. ka za lojavca<< Rekao sam ti već, simpatičan debil.

Primitivci zatucani

Da nesto imas svoje znao bi lojavce,ostavili su vas Turci u prasini kao svoje izdrkotine.Jedino autohtono sto imate u Sarajevu je vjecna sadaka i kuknjava. DŽABA SE NAPINJEŠ. PALILI STE SARAJEVO I TO SVI ZNAJU.

Isa-beg Ishakivić

Da nesto imas svoje znao bi lojavce,ostavili su vas Turci u prasini kao svoje izdrkotine.Jedino autohtono sto imate u Sarajevu je vjecna sadaka i kuknjava. IMAMO SVOJE, IMAMO SARAJEVO.

/ Najnovije