Priča o taksisti "Sarajevskom transporteru", vlasniku najduže i najluđe vožnje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

⚽️

⚽️

E jes' se usliko s personama jbt ...... još mu samo Karleuša fali .... ja transportera i govana.... BH Jason Statham .... hahaha

ja

Samo mogu reci da je vrlo malo ovakvih momaka...

dd

samo po clanku se moze osudit na 20 godina robije, utaja poreza od novca od arapa i lisabona, rad mimo dozvole, jer djelatnost mu dozvoljava rad unutar kantona, entiteta, mozda drzave, ne lisabon, ne bez taksimetra, i najgore predstavljanje kao policajac sto samo po sebi nosi 10 godina zatvora. Boze koji IQ reci to sve javno.

Guest

DD posto vidim da mislis da si pametan, javi mi se privatno da ti posaljem rjesenje o radu i da li smijem voziti van BiH i da li imam pravo van kantona na slobodnu pogodbu da idem! Pises gluposti i jedan si od onih koji do podne mrze sebe a poslepodne sve oko sebe. 17 godina sam jedan od onih koji uredno placaju svoje doprinose da bi nasi penzioneri imali kakvu takvu penziju i ti se nadjes mene da komentarises… Pozdrav tebi sa zeljom da malo manje budes zao

Plavi

Predstavii se kao policajac... Lažno predstavljanje je krivično djelo, još ako se predstavljaš kao službena osoba, ne gine ti zatvor.(u normalnim državama)

Srsssss

J... Brat Mirvad m.... dilersku u p.... kite male siptarske.

Guest

Srssss please otkri masku i javi se pod punim imenom

/ Najnovije