Preuzmite novu aplikaciju Radiosarajevo.ba!

Radiosarajevo.ba
Preuzmite novu aplikaciju Radiosarajevo.ba!
Radiosarajevo.ba / Nova aplikacija!

Radiosarajevo.ba, najposjećeniji portal jedne radio stanice u Bosne i Hercegovini, jedan od najutjecajnijih medija u našoj zemlji i, svakako, među najcitiranijim u regionu, nastavlja s razvojem svojih platformi i sadržaja.

Zahvaljujući rastu broja posjeta, što je kontinuitet našeg portala od 2007. godine do danas, raduje nas činjenica da vam, drage čitateljke i čitatelji, možemo predstaviti i novu aplikaciju portala Radiosarajevo.ba.

Aplikacija Radiosarajevo.ba donosi vam najnovije, tačne i provjerene informacije.

Jednim klikom prvi saznajte, pročitajte i pogledajte vijesti, najvažnije i ekskluzivne novosti iz politike, sporta i zabave, kao i priče, reportaže, intervjue, a ujedno i slušajte naš radio program.

Odabirom primanja push notifikacija nećete propustiti najvažnije vijesti i događaje iz Bosne i Hercegovine, regije i svijeta.

Jednim klikom podijelite priču s prijateljima putem društvenih mreža, te e-maila ili SMS-a.

Aplikaciju Radiosarajevo.ba možete koristiti na pametnim telefonima i tabletima s operativnim sistemima za Android i iPhone.

Pratite nas, također, i na društvenim mrežama Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata..

U slučaju poteškoća obratite se na e-adresu redakcija@radiosarajevo.ba.

Drage čitateljke i čitatelji portala Radiosarajevo.ba zahvaljujemo vam se na dugogodišnjoj vjernosti i povjerenju kojeg dajete istinski bosanskohercegovačkom mediju, zahvaljujući kojem naše posjete i utjecaj u kontinuitetu rastu.

Pozivamo vas da u ovo vrijeme kada smo upućeni jedni na druge i kada su tačne, objektivne i provjerene informacije od ključne važnosti, našu aplikaciju preporučite svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Mi se obavezujemo da nagradimo vaše povjerenje još kvalitetnijim sadržajima i predanošću.

Jer, zbog vas postojimo!

Čitamo se!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije