Preminula mlada majka, ostalo dvoje djece: "Odlazi Senida u susret babi šehidu"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Uz dužno poštovanje i rahmet rano preminuloj ženi, ovakvim vijestima nije mjesto na ovom portalu. Jer bi u tom slučaju trebalo uvesti rubriku: Osmrtnice, pa sve redom objavljivati.

MrziteljPDA

Bila siroče i sad isti belaj njenu djecu pogodi! Život je nekad stvarno nikakav

sarajka

bocka?

Sarajka

Uz dužno poštovanje i rahmet rano preminuloj ženi, ovakvim vijestima nije mjesto na ovom portalu. Jer bi u tom slučaju trebalo uvesti rubriku: Osmrtnice, pa sve redom objavljivati. ka Gost Slazem se. Pretuzna vijest, ali ne vidim svrhu objavljivanja na portalima. Degutantno i primitivno, nadam se da neće preći u praksu.

Duduk

Pa jest nebi se trebali ovakve vjesti prenosit ali vjesti o mržnji genocidu o masakri ubistvima zločinimapre dvadest i nešto je ok il šta je vučić i dodik rekli o tim stvarima se stalno treba javljati.

Duduk

Ustvari šta vas briga o dešavanju u ovoj godini ili vijeku vama je važno šta je bilo prije dvadeset i nešto ili još bolje šta je bilo prije osamdeset godina il četristo jel tako patriote naše

Duduk

Duduk je Pa ja ne govorim i ne kritikujem o onim kojim je stalo do djece ja govorim za one kojim nisu stalo do jadne djece i ovakvih vjesti a stalo o ratu

/ Najnovije