Poznato koje dvije banke će povećavati kamatne stope: Evo šta kažu u jednoj od njih

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Zna se desiti i da padnu kamate ali nikad banke ne smanje na vec izdate kredite.Mogu kod nas pljackat.

Lopov, krimos, bankster jeci, cvili od patnje...

...jer raja ulaze u nekretnine, na bankama slabo ima para jer nije niko lud da mu ih pojede galopirajuca inflacija, sad se dizu kamatne stope za mrvicu prasine ne bi li ko polozio na racun. Hoce, hoce, donijet ce vam... ***

Pa sta ces ti kad kod nas banke naplacuju

online banking??? Mjesecno fino toliko i toliko, pa ces imat! TO JE U INOZEMSTVU GRATIS, ja imam i tvrdim ovdje gratis je!!! Niti mjesecna naknade za online banking, niti za vodjenje racuna, virmani u zoni eura besplatni, podizanje na bankomatima isto. Sta je kod nas ili u susjedstvu???? Lopovi sugavi.... crknite svi. A to su iste te banke koje kod kuce u njihovim drzavama daju te usluge besplatno, a kod nas ih naplacuju!!

rajvoSa

Ne bi dizali da ste ih vi podigli … za lijeka vam trebalo tih 0.9%.

9

Hvala.Nećemo uzimati kredite od vas.Mada ni druge nisu bolje ****

/ Najnovije