Poznata medijska kuća 'Vice news' snimila dokumentarac o Mostaru i Irmi Baraliji

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirko S. Kojotovski

Nešto nisam čuo za ovu poznatu medijsku kuću. Čuo sam za Vice Vukova i njegovog ,,druga' Đorđa Marjanovića poznatih pjevača i rodoljuba ali za 'Vice news' ne.

JA1

Nešto nisam čuo za ovu poznatu medijsku kuću. Čuo sam za Vice Vukova i njegovog ,,druga' Đorđa Marjanovića poznatih pjevača i rodoljuba ali za 'Vice news' ne. ka Mirko S. Kojotovski Mozda nisi čuo zato što tu ne možeš ostavljati svoje glupe komentare

PA ONA I JESTE NJIHOVA!?

To je projekat Amerike i Zapada...pisu o OMRZLOJ OSOBI medju svojim anrodom..Amerkiancima su uvijek najdrazi bili ODMETNICI SVOGA ANRODA,bilo d aoni dooalze sa Kube, zi Meksika, Gvatemale, Irana, Iraka, Kosova, Bosne?TAKVI su njima "najbolji"..jer kome bi prodavali oruzje, preko koga bi dolazili do zlata vriejdnih informacija ako ne preko kvislinga...?

Dusmanin Bosnjaka radi sve da nas jos vise razjedini ali....

jos im rade ove skrripte ko lude..u sekundi dobiju po 20 lajkova...hm...znaju dusmani da mi imamo ovih mjesanaca koliko hoces...lete za mjesanim brakom a ne smiju medju srbe ili hrvate..djavo ih nama opet na kraju donese..i onda nam rade ovo, unose belaj i jos hoce da ONI uzmu mjesto koje pripada -Bosnjacima , ni manje ni vise..?!Srbe da predstavljhaju Srbi, Hrvati Hrvate a Bosnjake-mjesanci, ateisticka g***?Ma malo sutra!Pohasili ste se vala previse!

Nasli su o kome da pisu

O osobi jako SUMNIVOG morala...o osobi koja ne zna ko je otac njenog djeteta...o osobi koja IZDA i PRODA SVOJ NAROD i povede se za jednom sa srbkinjom, koljacicom NJENOG naroda, koju joj je gazda Kojovic poslao...da PLJUNE u lice svome narodu i izabere okorjelog fasistu za gradonacelnika Mostara...ona je sve sama o sebi rekla...

Mostarac

onaj ko proda svoj vlastiti narod, prodace sutra i sve ostale.Ona je najvece zlo koje se desilo Starom gradu , gdje je odnijela pobjedu pod jako sumnjivim okolnostima.pa kasnije kukala da se ponovo glasovi broje.Pitanje je koje kruzi Mostarom_da li je u ponovljenom brojanju glasova korisetena ista glasacka kutija sa istim glasackim lsiticima kao prvi pui?Danas u Mostaru kukaju sto su joj dali glas, sto nisu glasali za dr Guzina. Da o sudbini jednog grada, jednog naroda odlucuje osoba koja se prodala cetnicima,istim onim koji su rusili nas grad 2 godine?!

vb=Irmin glasac

Olicenje glasaca Njihove stranke..Pogledajte mu samo vokabulara.Jadan, bolestan, pun mrznje prema islamu.Kako li je njemu?Debilu ovo je javni emdij, ne mzoes s eovako izrazavati, ovo svatko moze da cita?!

JA1

SVE OVE KOMENTARE SA POTPISIMA DA SU SRBI I HRVATI PISU SDAOVSKI BOTOVI

Koel

Jel odgovarala kako je predala mostar hdz pa sad orgijaju njihovi fasiti u gluho doba noci po istocnom

/ Najnovije