Poziv: Pišite nam svoje prijedloge i učestvujte u stvaranju sadržaja koji pokreće promjene u društvu

1
Radiosarajevo.ba
Poziv: Pišite nam svoje prijedloge i učestvujte u stvaranju sadržaja koji pokreće promjene u društvu
Foto: Pexels / Ilustracija/Rad na laptopu

Dragi čitateljice i čitatelji, portal Radiosarajevo.ba želi da se poveže sa vama i zajedno sa vama istraži teme od društvenog značaja. Jedna od naših misija je da otvoreno razgovaramo o problemima koji nas okružuju i pokrenemo inicijative za promjene.

Vaš glas i mišljenje su nam dragocjeni, zato vas pozivamo da učestvujete u upitniku i predložite teme koje su vam važne i koje ćemo zajedno istražiti i na osnovu kojih ćemo kreirati multimedijalni sadržaj.

Naš portal želi da istraži i rasvijetli one teme koje su često zanemarene ili nedovoljno pokrivene u medijima. Želimo da pišemo o temama koje su ključne za našu zajednicu i koja mogu doprinijeti boljem razumijevanju i rješavanju problema u društvu.

Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Bez vode će danas ostati još nekoliko sarajevskih ulica

Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Bez vode će danas ostati još nekoliko sarajevskih ulica

Da li vas brinu ekološki problemi u vašem gradu?
Imate li prijedlog kako poboljšati obrazovni sistem?
Postoje li socijalne nepravde koje smatrate da treba istražiti?

Sve ove teme i mnoge druge koje smatrate važnima mogu postati dio našeg istraživačkog rada. Važno nam je da zajedno prepoznamo i adresiramo društvene probleme kroz objektivno i temeljno novinarstvo.

Pozivamo vas da iskoristite ovu priliku i kroz naš upitnik podijelite svoje prijedloge i ideje. Vaše mišljenje je važno i može postati pokretačka snaga za promjene. Vašim doprinosom možemo kreirati sadržaje koji će ne samo informisati, već i motivisati građanski aktivizam i podstaknuti pozitivne promjene u društvu.

Hvala vam što ste dio naše zajednice i što nam pomažete da zajedno gradimo bolje i pravednije društvo. Ističemo da će podaci biti korišteni isključivo u svrhu našeg istraživanja, te da neće biti podijeljeni sa trećim stranama.

Ispod ćete pronaći i kraći upitnik, koji vas molimo da popunite.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije