Kardinal Puljić uputio čestitku povodom Bajrama: Naše vrijeme treba graditelja mira

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Kada na planeti ne bude vise hodza, popova, svestinika, religija, rasizma, nacionalizma, djeljenja po bilo kojoj osnovi, zavladat ce mir.

moj kardinale

nemas ti kome ovdje slat poruke. nigdje normalnog insana a svi kao nesto poste?! paze dobro sto i kad unose usta a na ista im izlaze nepojmljive stvari normalnom ljudskom umu. jad i bijeda.

vb

Kada na planeti ne bude vise hodza, popova, svestinika, religija, rasizma, nacionalizma, djeljenja po bilo kojoj osnovi, zavladat ce mir. ka Zong tako je! (Kad su zavladali oni koji su pali s kruške, vjerski ljudi su blagoslovili puške!)

Hugolina

Kada na planeti ne bude vise hodza, popova, svestinika, religija, rasizma, nacionalizma, djeljenja po bilo kojoj osnovi, zavladat ce mir. ka Zong To je utopija, to nikad nece biti. Bar kod nas. Jer vjerski sluzbenici cine sve da podgrijavaju netrpeljivost medju narodima. Jedan mali dio ne nasjeda, ali velika vecina ih slusa i vjeruje im. Odvojiti vjeru od drzave.

Lulu

Marsh, Belzebube. Ti si svoje pokazao misom za koljace.

/ Najnovije