Poskupjelo pečenje u Jablanici, dostupno samo turistima?

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Pa sta drugo mogu kad je i njima sve poskupjelo??

Hajd, svakako cemo SVI uskoro biti turisti u BIH!

.

Handrija

Samo zaobilaziti u sirokom luku.

Genga

Prosječna porodica i ne ide na pečenje na ručak nego ruča kod kuće. Mnogima je korona dobro došla naročito trgovcima i privrednicima. Pad potrosnje je bio samo par mjeseci kada su na snazi bile radikalne mjere ali i to su kupci nadoknadili ili ranije ili poslije. Svima se osladilo pa digli cijene više nego u EU. a još ih i država pomagala sa poticajima i kreditom MMF a.

Samo bojkot!

.

Kvalitet

Ionako ne valja zadnjih 10 godina. Naloze vatru prejaku sprze ga iz vana unutra sirovo. Janje masno otopi se i samo kosti ostanu. Dodatke naplate kao da je ne znam sta. Generalno kupovao sam ali je hrana im losa. Nije problem cijena ako je dobro. Komercihal mrtva i to losa. Neka ide ko mora i ko ne zna za bolje. Nije nauka ja je ispeci. Nek im je sa srecom

Ma.daaaaj

Ooo..kako pisete, kao da sue sencijalni lijekovi poskupili. Ovo je luksuz svugdje u svijetu . U USA je orije 20godina steak bio oko 60$

Flaster

Čuj kupovaće dijaspora hahah.Nisu ni do sada kupovali marka im je ko tepsija nemožeš im ni macolom fening izbacit iz džepa.

.

Kukaj marvo, pa fino u oktobru na izbore i sve po starom. BDP već decenijama na nivou afričkih zemalja, i onda ste očajni što vam je 20KM velika novčanica.

Hava

. ka Samo bojkot! E cuj bojkot. Pa ko te tjera da ides na pecenje u Jablanicu? Ko moze i hoce, taj ce ici. Ko ne moze ili nece, taj ce zaobici. Na kraju krajeva, ko to, osim profesionalnih vozaca prolazi cesto kroz Jablanicu?

Guest

1kg pecenja 40km a 3kg junetine 40km nisam budala

Koel

Opet ovaj vb bez terapije na portal ljudi moji do milokrada po terapiju pa onda navrati kad snije na romaniji ocistis

071

Imamo u prosjeku najgori kvalitet hrane u restoranima u odnosu na cijelu regiju, što je sramotno. Ne vrijedi ni za malu, ni za veliku lovu. U Sarajevu postoji možda pet mjesta gdje je klopa dobra, i ne, nije niti jedno od skupih mjesta gdje idu papci koji su pokrali pare i kojim je lako prodati muda za bubrege, odnosno talijansko vino koje u samoposluzi košta 2,5 Eura za 100 KM, i ribu koja se rastala sa životom prije mjesec dana za 150 KM. A onaj ko namjerava da živi od turista, ovdje neće dugo. Iz više razloga.

Schmidt

Pogioi me Pjesma od Ekrema "Ja sam ovde TURISTA budi malo NUDISTA" pun pogodak

Schmidt

Pogodi

Scorpiorex

Jescemoo pure I krtole đeco, svi bi u influencer,e nema

Selim

Ko ima taj ce da kupi ja i nepitam za cjenu jednostavno sebi kupim i nema dalje .. a ko se razumje u pecenje prva je klasa ovi sto komentarisu negativno ocito nemaju pojma il nemogu sebi da kupe pa laju ovako ..

Jole

Pa i mi iz drugih mjesta kad dodjemo u Jablanicu smo turisti zar ne?znaci dan krace na moru ali se pecenje ne smije fuliti!!!

aa

jel s kostima ili krtina?

Guest

Turisti i...budzetlije.

A. A. A

Ne moze se pratiti trend placa I zivota u BiH I po tome formirati cijena neke usluge ili proizvoda ako je sve poskupjelo u nabavi mora poskupjeti I u prodaji POLITICARI SU KRIVI ZA POSKUPLJENJA JER NW RADE NISTA OSIM STO DZABA PRIMAJU PLATU A ONI CE IMATI ZA PECENJA NAR9D KO J....

Gost danas

Vijest nije interesantna. Ko je do sada jeo nastaviće i dalje ako ima para. Ja sam redovno uzimao "za ponijeti" ali za 40 KM me prošao ćeif. Nekad kad poželim : mesnica i roštilj. Nema prevare. Ako nema u mesnici, zaboravi.

Haha

Ionako ne valja zadnjih 10 godina. Naloze vatru prejaku sprze ga iz vana unutra sirovo. Janje masno otopi se i samo kosti ostanu. Dodatke naplate kao da je ne znam sta. Generalno kupovao sam ali je hrana im losa. Nije problem cijena ako je dobro. Komercihal mrtva i to losa. Neka ide ko mora i ko ne zna za bolje. Nije nauka ja je ispeci. Nek im je sa srecom ka Kvalitet Hajde ne kaki..

Z

Nisam ni dosad svracao pa sam ziv a kila nemam

Djokica mali

Sve ove bijednike i jadnike i smece ljudskog roda iz susjedstva cemo castiti i pecebom prasetinom i janjetinom i cevapima i pitom itd iako smo penzioneri Mi ne jedeno cijeli zivot jednu kuhanu srdelu s malo blitve i krompira jer bismo skrti i gori od Skota ko sto su oni i djeca im gladuju zbog sebicnosti.

1234

E super, napokon će da ilegalne objekte zatvore. Turisti jedite ono što ponesete sa sobom i izbjegavajte ove preveratne. Drže smrznute i uvezene janjce u slanim bazenima pa peku, a vi treba da uživate u tim delicijama!

Maxkisoki

Jesce novinari Radio Sarajeva i urednici. Moze se-ima se.

Gost

Ništa neočekivano.

Adi

Nisu ni turisti glupi da ono smece toliko placaju, svrate na pice malo jefu od nasih su zivjeli, krepali dabogda gladezi pogani

Tre

Svi trebaju propasti . Cuj sve poskupilo pa malo kupusa na tanjiri 3.5 km, a kila marka. Gladan *** je to sve pravio, to je Bosna.

/ Najnovije