Poskupjeli i ćevapi na Baščaršiji: Ni roštilj nije kao što je bio...

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

King

"Sarajevski ćevapi mala porcija"???

Guest

Kad vidim ovu sliku dođe mi da odma naručim da jedem, aaaa

Guest

Ćevapi će se jesti nema tu šta, ovo poskupljenje je ok, samo još da konobari budu ljubazni

Nisam@Robot

Cevapi nikad nisu skupi, nisu cevapi zamisljeni da se jedu svaki dan, nego samo onda kad se ide na cevape. Ako se jedu svaki dan, e onda je normalno da su skupi!

Guest

Najljepsi su Banjalucki cevapi :)

Guest

Banjalucki kod Muje :)

bb

nek poskupe jogurt a ostave cevape-na kolicinu i redovitost nabavke nije toliko skocilo da ide po 1km gore

Disaspora

Na aparatima,citavu godinu stede i jedu konzerve da dodju ljeti i jedu cevape dok im se utroba ne okrene.

Tamam

Za zaposlene topli obrok osam maraka, mogu svaki dan jesti ,,veliku" porciju bez jogurta.

744

Ništa, hvataćemo golubove kad poželimo mesa.

Guest

Guest Ovo je savjet kao razrookog seljackog cigosa lopova da uzmemo manje ulja . Fuj na sta ste spali da vam mjeru uzimaju lopovi i da vam takvi savjete daju .

Tamam??

.

Ovo je vijest

U 2021. u Srbiji su izgrađene nove bolnice, klinički centri i domovi zdravlja, a Srbija je započela i proizvodnju vakcina protiv korone. Privredi i građanima je podeljeno osam milijardi evra da bi lakše podneli pandemiju. U toku je i ubrzana gasifikacija zemlje. Šta je konvertit Zivković u 2021. uradio za dobrobit BiH? Samo je dodatno zavadio i podjelio tri naroda, a mafijaškoj SDA se svuda sudi. Doveo je zemlju na ivicu raspada.

bice cevapi i 10km

na sta je sdoo dovela drzavu BiH i toaletni papir je skup. nema to stida ni obraza ...

A. A. A

Jao kada ubaci komentar koji nema veze sa vijesti da su cevapi poskupjeli... Pusti se politike odi na veliku porciju res sa lukom I uzivaj u trenutku pusti politicare I srbiju pogotovo od nje nikad nista dobro

Hava

. ka Tamam?? Ja, u zargonu. E sad, ako je papak, onda mu je 'tamam' uvijek.

!

Sramota!Svako danas u Sa pravi i prodaje ćevape!?

Ovo vijest?

U 2021. u Srbiji su izgrađene nove bolnice, klinički centri i domovi zdravlja, a Srbija je započela i proizvodnju vakcina protiv korone. Privredi i građanima je podeljeno osam milijardi evra da bi lakše podneli pandemiju. U toku je i ubrzana gasifikacija zemlje. Šta je konvertit Zivković u 2021. uradio za dobrobit BiH? Samo je dodatno zavadio i podjelio tri naroda, a mafijaškoj SDA se svuda sudi. Doveo je zemlju na ivicu raspada. ka Ovo je vijest Upinjanje majmunskog plemena što loži klade na otvorenom i vjeruje da je razapeti jevrej iskočio iz zapaljene klade da su civilizacija? Oni što su pojeli Mateja sa grahom? Što su prodali slavenske bogove za grćku ćasu graha i prihvatili bliskoistočni kult obožavanja raskovana jevreja kao veru pradedovsku?

cazim

Naravno da se upitani nije predstavio, jer i ne postoji. Bolje nam recite koji je razlog sto ste bas njega izabrali da postavite ovdje? Seronje!

/ Najnovije