U Sarajevu preko noći skočile cijene pita, hoće li uskoro i cijene ćevapa?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

premasne pite neukusno svakako ne jedem smece po sarajevskim burekdzincama

Guest

Ko pita za tvoje misljenje???

Hahh

Budala je svako ko se hrani na ovaj način

Azazel

Zeljanica k'o da je od vutre prave

af

Eto šta reći cijene poskupe za koji fening a oni odmah zaokruže na 2 KM. I opet nerealne cijene kao i prije poskupljenja!

Pehlivan

Ako ovo ne poluči, masovne socijalne proteste, ništa neće :)

Fuke

Vidjeće najbolje po padu prometa koliko im se isplati. Sreća pa se ne hranim po tim mjestima. A to što dogovorno svi podižu cijene, to je posebna priča.

Nbs

Ne razumijem cudjenje o poskupljenju ako moraju struju,ulje, brasno,itd placati skuplje i finalni produkt isto

Zoki

Posto ih vole pravooo pomastiti, razumljivo je da su poskupili jer je ulje skuplje 37%

Guest

dobre su pite ..jedes i povratis ..od masnoća..to je sve drugo samo nije pita..

D.o.o. ništa

Stani malo,sta je sa plaćom hoce li ona skocit prema gore

Prijedlog :ako je pita skupa

A ti ne znaš razvući jufke ? Kupiš kore , sir ili meso , jaja i napravi sebi . To su privatne firme a nisu narodna kuhinja

KLOSA

MOGU PRODAVATI SMECE NA CARSI ZATO STO IMA TURISTA A U DRUGIM OPSTINAMA GOTOV UPOLA JEFTINIJA I BOLJA KLOSARI DA MOGU DIGLI BI NA STOJU KROMPIRUSU A OSTALE NA DVIJE TRI STOJE

/ Najnovije