Porijeklo ukradene ikone: Krije li Dodikov poklon Lavrovu još veći skandal?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Dakle ikona je iščupana iz ustaških ruku?

ghost

Uskoro cemo se rijesiti i ovog, ne znam ni kako bih ga nazvao. Sramota je samo njegova ovaj put.

miki

Zbog nedostatka manira, lošeg izbora ljudi koji vode timove po mnogim pitanjima često postidi i nas istomišljenike, no da ćete ga se rešiti, verujte sumnjam ;)

Bosnjak

Poklonio mu COVIC DRAGAN USTAŠA. I ON ZNA GDJE IMA JOŠ UMJETNINA. JER KOBILINDA DROCA SVAŠTA ZNA. I ZATASKAVA JU ZAJEDNO SVE I PODMEĆU DRUGIMA.

Vule

ja provale, dokazani islamski fundametalisti se bore za pravoslavne ikone. kao stalo vam je do bratsva i jedinstva u najmeri da se docepate cijele BiH. zbog lose Alijine taktie na terenu i van njega, rezultat ostaje konacan 49% za Srbe : 4 kantona u FBiH za muslimane.

hamikiha

stid je osjecaj koji ti i tvoji istomisljenici (ha,ha,ha) evidentno nemate, uz to ste jos i papci

Gost

ja provale, dokazani islamski fundametalisti se bore za pravoslavne ikone. kao stalo vam je do bratsva i jedinstva u najmeri da se docepate cijele BiH. zbog lose Alijine taktie na terenu i van njega, rezultat ostaje konacan 49% za Srbe : 4 kantona u FBiH za muslimane. ka Vule Ahahahhahahaa ovi su mi najjaci! Nije nista Dodik skrivio to mu islamisticki fundalisti (pored mora njegovih strucnih saradnika, savjetnika, partijskih drugova) pripremili ikonu da je pokloni Lavrovu. Ahhhhahahaha ne znam shvatate li vi sami sebe ozbiljno. Ma drug slobodno ti uzivaj u svojih 49% sa ovim lopovima koji ti kroje sudbini. Ako je tebi tako dobro, meni jos bolje.

ziva istina

wow!! vrlo informativan tekst ocigledno nekoga ko dobro poznaje problematiku... izvukose se srpski dobrovoljci pljackasi frizidera, a uvalise hitlerovi ndh pomagaci pljackasi zlatnih zuba.. pravim kokice, postaje zanimljivo!

chim

Sigurno se pitate otkud nadimak chim.Mati kad je bila trudna a bila na šolji kihnula a ja ispo iz stomaka moji su čuli aaaapćihaaaa tup tako sam dobio nadimak ćiha tup a ja sam promenio u chim.Eto a malo glava u obliku šolje

chim

Zoviem se tup chim chim tup

Zoran

ispasce da je Milanovic poklonio Dodiku a ovome se nije svidjele jer je malih dimenzija pa je poklonio Lavrovu ... kao bombonjeru sto hoda po komsiluku :-)))

/ Najnovije