Policija tražila da se ne pušta ezan, a centrom grada odjekivalo: "Bit će Prijedor srce Srbije"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HashimQ

Lijepe riječi su ukras!

Vucko mjenja dlaku ali cud ne

Pusti snovi !

Oprostice

nam Djura,sto nas je tukao.

AsAsova

Gledaj ovog fasiste vucica, kod kuce mu se kolju na sve strane, ljudi masovno izlaze na proteste protiv nasilja, na granicama Kosova mu vojska spremna na rat, u Crnoj Gori odrzava rasulo i nemire i jos ima vremena da cet*ikuje po Prijedoru.. Pa imal iko normalan i razuman u Srbiji.. Ja da sam na mjestu Komsica il Becirovica sutra bi Kosovo priznao a prekosutra otvorio ambasadu u Pristini.. Al realnost je da ce se "Osmorka" izvinut ovim c*tnicima zato sto su nas klali i ubijali..

Guest

***

Hoće

Kao i Kosovo 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

***

***

Čuj

Svi u BIH znaju da su srbi genetski narod ubojica,ali čudi me da to svi Bosnjaci ne prihvacaju i misle da medju njima moze biti i koji čovjek ?

***

***

Juka

***

Mile

***

***

***

Traktorce

Kao i obično, islamska propaganda u funkciji. Kaže dobili usmeni zahtjev??? Pazite, usmeni zahtjev. Zar to nije dovoljno reci i znati da je očigledna laž islamske zajednice i tzv.reisa Kavazovica, naj većeg mrzitelja srba i hrvata. I naravno, ovaj proislamisticki portal to odmah stavu na sva zvona. Bez ijednog dokaza. Ubilo se za tužbe da se reisa iz džepa izbije nekoliko desetaka hiljedarki marki. ka Mile Mile vozi traktorce

Ne pijem dok Paja vozi

Pjesma za sve patriote i domoljube; Hodam ja kao rambo+3 hodam ja kao rambo kroz stan

Ne pijem dok Paja vozi

>>Pjesma za sve patriote i domoljube; Hodam ja kao rambo x3 Hodam ja kao rambo kroz stan. U ruci mu joystik ovaj kalaš za reverom okačeni ljiljani(šahovnica orlovi) i maskirane tole

RS

Ali kazu *****ani da je Prijedor Bosna hahahahahahahahahaha,bujrum prosetajte sa bosanskom zastavom onda?

Tako je BRATE

Lijepe riječi su ukras!

Mother1

***

Ajooooj

***

Sve dodje na svoje

Ali kazu *****ani da je Prijedor Bosna hahahahahahahahahaha,bujrum prosetajte sa bosanskom zastavom onda? ka RS Prosetaj ti Pristinom sa srpskom, a nekad su srpski tenkovi gazili kuce po Pristini. Nacin vam je naopak. Sve cete izgubiti, iako vam se cini da ste mocni. Bog silu ne voli.

/ Najnovije