Jaka poruka za profesora Gavrankapetanovića: Jedan gerber za sabur od 1.000 dana...

A. S.
Jaka poruka za profesora Gavrankapetanovića: Jedan gerber za sabur od 1.000 dana...
Printscreen / Ismet Gavrankapetanović na poklon dobio gerbere

Ugledni sarajevski doktor Ismet Gavrankapetanović prošle sedmice jednoglasno je izabran na poziciju v. d. direktora Upravnog odbora Opće bolnice „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu.

Čestitke stižu sa svih strana, a na direktorskoj poziciji zamijenit će Zlatka Kravića. Primopredaja dužnosti je najavljena za 1. juli.

Gavrankapetanović je samo jedan od uglednih stručnjaka koji je dobio otkaz na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), a bio mu je upitan i status profesora na Medicinskom fakultetu.

Ovaj ugledni stručnjak bio je šef Klinike i šef odjeljenja Klinike za ortopediju i traumatologiju na KCUS-u, a trenutno radi upravo u Općoj bolnici. Izuzetno je omiljen i u narodu što dokazuje ovaj snimak koji je dobio portal Radiosarajevo.ba, na kojem se vidi kako u posjetu profesoru Gavrankapetanović dolazi njegova draga građanka Sarajeva, koju je Ismet predstavio kao Fadilu

"Čestitke našem dragom profesoru. Jedan gerber za sabur od 1.000 dana, drugi gerber za slobodu, a treći gerber za ljubav od cijele Bosne i Hercegovine i Sarajeva, kao i od moje Mime i Fadilice. Iskrene čestitke iz duše i sve su vam riječi bile kao iz Kur'ana", kazala je Fadila.

Pogledajte: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije